Ben birini ağlarken gördüğümde kaçarım valla. Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemem.

Evet olabilir ama bunu direkt karşı cins ya da kim olduğunun önemi olmadan söylüyorum Çünkü insan dolduğu zaman yanında kimin olduğuna bakmaz o an buna ihtiyacı varsa yaşar herzaman duygularımızı bastıramayabiliriz duygusu taşar ve ağlar buda gayet normal zaten.
Beni ağlarken çok göremez kimse. Abimle az ağlamadım zamanında dayıma sarılarak da ağlamıştım hastanede ama herkesin ağlayacağı anlar diyeyim... Yabancıya ağlayan biri değilim ama gözyaşı silmeyi biliyorum.
Bırak karşı cinsi, herhangi birinin yanında ağlamam, ailemin yanında bile ağlamıyorum ben. Bir gün birinin yanında ağlarsam, en büyük darbeyi ondan yicem demektir.
Karşı cinsin yanında ağlamak benim için çok sorun değil aslında 😊 Duygulanıyorsam tutmam, çünkü o da insan, ben de. Ama senin verdiğin tepki de çok normal; çoğu erkek ne diyeceğini bilemediği için uzaklaşmayı seçiyor 😅 Böyle durumlarda sadece “yanındayım, istersen konuşabiliriz” demen bile yeter, ekstra bir şey yapmana gerek yok 🤍
Cevap
17Cevap
Ağlamak istemem ama gözyaşlarım gelirse yapcak bir şey yok 😅
Asla ağlamam kimsenin yanında tek başıma ağlarım ağlarsam.
Ağlayacağım zaman yanımda kim var diye bakmıyorum. Ve yanımda kimin olduğu hiç mühim değil.
Olmaz, sümüğümü rahat rahat çekip duramam 🥹
Ağlamam kimsenin yanında
Hayır ağlamam gadası
Ben kolay kolay ağlayabilen biri değilim. Çok zor ağlarım. Ağlarsam, yalnız başıma olur. Belli etmem.
Ancak bir ara ciddî sarsıldığımı ve kendimi çok zor tuttuğumu biliyorum.
Çok acı çekiyorsam çevremdekileri umursamam ancak ya da çok çok sinirliysem put gibi dururken gözümden yaş aktığını bilirim. Ben kolay ağlamam
Ağlamakım geldiyse kimin yanı olduğunu da çok önemsemem. Aile evinde böyle değildi kendimi tutuyordum da yurda gelince koyverdim shskdj
En son ne zaman ağladığımı hatırlamıyorum. Galiba duygusuz ruhsuz biri olmaya başladım ben. 😂 Antidepresanım sağolsun.
Hiç sevmem ama bir kere sinirlerime hakim olamadım ve amcamın yanında ağladım...
Amcanın yanında ağla babadır
Yarısını yazamamışım ki 😅
Eyvallah sağolasın 😅
Eyvallah 🦁
Bir kadın ağlayınca üzülüyorum o an pelerinimi takıp keşke herşeyi çözsem diyorum. djd
Genelde kimsenin yanında ağlamayı sevmem, bu tür anları yalnız yaşamayı tercih ederim.
Hayır kolay kolay ağlayamam karşı cinsin yanında özellikle.
karşı cins olması fark etmez kimsenin yanında ağlamam.
Kadın erkek farketmiyor kimsenin yanında kolay kolay ağlamam tek ağlarım sadece
Ben gözyaşlarımı gizleyebilen bir insan değilim. Kendimi genelde çok zor tutarım.
Kimsenin yanında ağlamayı sevmem tek başıma olduğumda hall ediyorum
Ben genel olarak insanların yanında ağlamamayı tercih ederim
Benim için ağlıyorsa aglar , ona ağlamasını unuttururum 😂
Hayır ben genelde kimsenin yanında ağlamam tutarım hep kendimi
Ağlarım. Ben biraz duygusal biriyim , ses tonu yükselmesi. Vs beni ağlatır o zaman naneyi yer nzzjks
Ben ağlarım ama birini öyle görürsem bende bilemem ne yapacağımı...
Aşırı sulugözüm ben. O an gelınce kimin yanında denk gelırse dökerim 🥹
Kim olduğuna bağlı bazen sinirden ağladığım olmuştu🙈
Ağlamak benim için genel olarak zordur, o yüzden hayır diyeyim..
Çok woww duygusal olmadığım sürece aglamam
Sen ağlaksın sus
Evet doğru sfsffs
duygusal biriyim hele ki annem vefat etti hep aglıyorum
Ya ben önce herkesin yanında ağlardım ama travmam var artık kimsenin yanında agalayamiyorum
Ağlayasım varsa ağlarım
bişey demeniz gerekmiyo yanımızda dursanız bile yeter
Ağlamam, ağlatırım ısksn
Ağlarım ne varki gayet insani🙄
Olmaz ağlama
Ağlayanın çikotaytları bitsin sjdjdjf
Kimsenin yanında ağlamam tek ağlarım
Tek başına da ağlama
Oluyor bazen
E olmasa daha iyi sanki
İlk buluşmada omzunda ağlamak istediğim biri var
Yani sen bilirsin ama ilk buluşma eğlenceli geçse daha iyi sanki
Yok ya götürcem ilk tatlı yicez sonra orduda teleferikte gezeceğiz fotoğraf çekeceğiz sonra deniz kenarına gideceğiz oturup omzunda ağlıcam
Boztepede kahvaltı yapın madem memleketim ahh. Şeye de gidun ray yaptılar ona binun
Gidecez yani hayalim o inşallah olur 🤲🏻
İnşallah hadi bakalım hayırlısı
Amin 🫶🏻🤲🏻
aglarim aglamak ayip degil ki ama herkesin yaninda da aglamam ya beni anlayacak yanimda olacak insanlarin yaninda aglamayi tercih ederim
Ben hep ağlarım yengeç burcuyum
Özellikle ağlarım vicdana geliyolar genelde 😂
Ağlarım kim olduğuna bağlı
Yok snsjjdjjddi
aglamisligim oldu, evet
Hayır genelde yalnız tercihim
Kendi cinsimin yanında bile zor ağlarım.
Bir kez ağladım, bir daha asla.
Ağlayacağım ortamı seçemiyorum bilemedim
Hayır, hiç sevmem
Kolay kolay ağlamam 😌
Yalnızken ağlarım sadece dmdmkx
Yok ben göz yaşlarımı yalnız döküyorum
ağlamam o kadar mal değilim
Kolay kolay ağlamam cinsle ilgisi yok
Ağlarım tabi
Hayir tabiki
hayir
Ağlamam