Her yerde Her Neden Zorbalığa Uğruyorum?

Merhabalar, çirkin biri olduğumu düşünmüyorum. Asosyalliğim var ve bazen çekingenliğim.
Ehliyet kursuna yazıldım. Ders aldığım yerde kantin gibi bir yer var ve neredeyse oraya gittiğimde o insanlar beni tanıyordu. Müzikle ilgilendiğimi söyledim şarkı söyler misin dediler. İnsan gibi söyledim ufak. Şarkı söyle sınavda geçirirler dediler güldüm geçtim. Şimdi sınavda kaldım. Tekrar bilgi için aradım şarkı söylemediğin için bıraktılar söyleseydin bırakmazlardı diyor. Ne alaka demekle yetindim sınav bilgisi için yazarsınız dedim kapattım. Ama tahammül edemiyorum bu benim egomla alakalı mı yoksa gerçekten insanlar benimle dalga geçilecek bir şey mi buluyorlar inanın ağlamakla yetiyorum şu an. Kendimi güçsüz görmüyorum ama bu tavırla bir yerde bir şekilde karşılaşıyorum. Ve çok zoruma gidiyor, biraz önce aradım ve oturup içli şekilde ağlamak geldi. Bilemiyorum sorun nerede iyi şekilde yaklaşıyorum insanlara onlar beni zorbalayacak bir şey arıyor. İstediğim ciddiye alınmak saygı görmek ama bunu göremiyorum. Zorunlu derse gideceğim yine o insanları göreceğim hocam da orada olacak. İnanın gidesim gelmiyor. Ne yapmalıyım
Her yerde Her Neden Zorbalığa Uğruyorum?