Merhabalar, çirkin biri olduğumu düşünmüyorum. Asosyalliğim var ve bazen çekingenliğim.
Ehliyet kursuna yazıldım. Ders aldığım yerde kantin gibi bir yer var ve neredeyse oraya gittiğimde o insanlar beni tanıyordu. Müzikle ilgilendiğimi söyledim şarkı söyler misin dediler. İnsan gibi söyledim ufak. Şarkı söyle sınavda geçirirler dediler güldüm geçtim. Şimdi sınavda kaldım. Tekrar bilgi için aradım şarkı söylemediğin için bıraktılar söyleseydin bırakmazlardı diyor. Ne alaka demekle yetindim sınav bilgisi için yazarsınız dedim kapattım. Ama tahammül edemiyorum bu benim egomla alakalı mı yoksa gerçekten insanlar benimle dalga geçilecek bir şey mi buluyorlar inanın ağlamakla yetiyorum şu an. Kendimi güçsüz görmüyorum ama bu tavırla bir yerde bir şekilde karşılaşıyorum. Ve çok zoruma gidiyor, biraz önce aradım ve oturup içli şekilde ağlamak geldi. Bilemiyorum sorun nerede iyi şekilde yaklaşıyorum insanlara onlar beni zorbalayacak bir şey arıyor. İstediğim ciddiye alınmak saygı görmek ama bunu göremiyorum. Zorunlu derse gideceğim yine o insanları göreceğim hocam da orada olacak. İnanın gidesim gelmiyor. Ne yapmalıyım
Ehliyet kursuna yazıldım. Ders aldığım yerde kantin gibi bir yer var ve neredeyse oraya gittiğimde o insanlar beni tanıyordu. Müzikle ilgilendiğimi söyledim şarkı söyler misin dediler. İnsan gibi söyledim ufak. Şarkı söyle sınavda geçirirler dediler güldüm geçtim. Şimdi sınavda kaldım. Tekrar bilgi için aradım şarkı söylemediğin için bıraktılar söyleseydin bırakmazlardı diyor. Ne alaka demekle yetindim sınav bilgisi için yazarsınız dedim kapattım. Ama tahammül edemiyorum bu benim egomla alakalı mı yoksa gerçekten insanlar benimle dalga geçilecek bir şey mi buluyorlar inanın ağlamakla yetiyorum şu an. Kendimi güçsüz görmüyorum ama bu tavırla bir yerde bir şekilde karşılaşıyorum. Ve çok zoruma gidiyor, biraz önce aradım ve oturup içli şekilde ağlamak geldi. Bilemiyorum sorun nerede iyi şekilde yaklaşıyorum insanlara onlar beni zorbalayacak bir şey arıyor. İstediğim ciddiye alınmak saygı görmek ama bunu göremiyorum. Zorunlu derse gideceğim yine o insanları göreceğim hocam da orada olacak. İnanın gidesim gelmiyor. Ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey çok ağır ve inanınca insanın içi sıkışıyor, ağlaman da çok normal 😔 Bu yaşadığın senin çirkinliğinle, değerinle alakalı değil, insanların saygısız ve sınır bilmez oluşuyla alakalı.
Sen şarkı söylemek zorunda değilsin, ehliyet sınavındasın, orası sahne değil 🎤 Sınır koyman çok yerinde olmuş. Zorunlu derse gittiğinde kısa, mesafeli konuş, lüzumsuz esprilere gülmek zorunda değilsin. Göz teması, dik duruş ve net cevaplar “ben ciddiyim” mesajını verir 💪
Bu olay egon değil, saygı ihtiyacın. Bu çok sağlıklı bir ihtiyaç. Sen yanlış değilsin, ortam rahatsız edici. Ve geçici. Ehliyeti alıp oradan çıkacaksın, bunu unutma 🚗✨