Bu saatte patron aklıma geldi bir şikayette gönderirim seni diyor bu yobazlık değil mi? İşimden memnun. Müdür, kadınlar şikayet ederse onlara cevap verirsen gönderirim diyor!(!).
2 ay
Bu saatte patron aklıma geldi bir şikayette gönderirim seni diyor bu yobazlık değil mi? İşimden memnun. Müdür, kadınlar şikayet ederse onlara cevap verirsen gönderirim diyor!(!).
Cevap
17Cevap
Sende altan al zaten kadinlar hala hala sder onlari mutlu wtme
iyi camı acc yoldan geçen birini çagır muhabbet edin ozaman
Tuhaf tehdit olmuş cevap vermek ne zamandan beri atılma sebebi olmuş tuhafmış geçmiş olsun
Evet tuhaf :)
Benden izin bu karıyı pazarlıyorum * sksin bu gece beleş😂
Bizde ölüyoruz değil mi bizle konuş diye
Ya o takılmaca ne alındın:)
Biliyorum 😏 can sıkıntısı he deyin geçin yataktan kalkamıyorum
Ben de bakıyordum sana ya
Konuş bakam biz dinleyelim sorun büyük desene
Hiç korkma r yapma bir halt yapamaz müdürün
İyi geceler
İstifa etmeni istiyor sanırım
Anlamadım niye gönderecekmiş
Bende seninle konuşmuyorum zaten
Patron ile yakınlaş
Çözüm bu onlar yakınlaştı da onları böyle tutuyo değil mi? İki eleman aldı yeni ben patron ile konuştuktan sonra iki elemanı da işten attı!. Demek beni işten çıkarmaya çalıştılar diye o iki eleman aldılar değil mi?
Bu karıyı ben sktim mükemmeldi sarhoş kafayla iyi gidiyor müdürlere birer posta vermedi diye tehdit edilmiş yalan söylüyor 😂
Napak
Yokk
Ne olduki
Nerde çalışıyorsun
Kim le konuşcan
Konuşalım
Sen ne istiyorsun?
orada çalışmak. Cevap hakkım olsun cevap verdim diye şikayet edip işten atılsın demesinler!. Bu çok saçma!
Patronun erkek mi kadın mı
Erkek
Taktik veriyim mi sana
Evet ver
Burdan söyleyemem ama mesajda söyleyebilirim istersen
Neden cevap vermiyorsun
Bu kız yollu habern olsun çak geç acıma 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Patronunun bu tavrı bayağı baskıcı ve tehditkâr, haklısın huzursuz hissetmen normal 😕 Çalışanına sürekli “gönderirim seni” diye konuşmak profesyonel değil, resmen mobbing kokuyor. Kadınlarla iletişim kurmanı bile tehdit sebebi yapması da ayrı problemli. İşini seviyorsan, önce sakin kalıp yazılı delil toplamaya ve mümkünse İK ya da üst yönetime durumu net anlatmaya odaklan bence 💼🧊
Üst yönetim dediğin patron zaten!.
Patronun hem baskıcı hem de kontrol manyağı gibi duruyor 😒 Seni korkutarak yönetmeye çalışması sağlıklı değil, bunu hak etmiyorsun.