Meşgulüm diyorsam aynen görseldeki gibiyimdir. 😂

Meşgulüm diyorsam aynen görseldeki gibiyimdir. 😂

Genelde iş yüzünden meşgul oluyorum. Onun dışında kafam doluysa da biraz geri çekildiğim oluyor çünkü her an her şeye yetişmek kolay değil. Bazen de insan sadece sessiz kalmak istiyor, kötü olduğundan değil, kendini toparlamak istediğinden. O yüzden meşguliyetim çoğu zaman ya sorumluluklardan ya da biraz kafamı dinleme ihtiyacından çıkıyor. Her suskunluk ilgisizlik olmuyor.
Gerçekten elimde çok acil verilmesi gereken raporlamalar vardır. Ya da banka falan kapanıyordur. Onun harici meşgulum demem. Cevap vermeyip 2 dakika içerisinde donmuyorsam arkadaşlarım bilir ki ya banyodayım ya da wc de :D
İdeal arkadaş modeli kdkdkd
Eheheh telefonla iletişimde dikkatli ve özverili olduğumuz doğrudur. D Hatta kız arkadaşlarım bilir ki eğer aramalarına yanıt vermiyorsam muhtemelen ölmüşümdür. D
Süper skfjfjg
(çiçek, kalps)
Bu arada profiline göz attım şunu fark ettim insanın tarzı ve dinlediği şarkılar çok bağlantılı oluyor. Tarzın profilindeki şarkılarla epey bi örtüşüyor
Aslında rabbim beni metal olayım diye yaratmıs :D:D Şaka bir yana bilmiyorum çocukluğumdan beri metal severim, bu zaman zaman derin şarkılar, zaman zaman daha hareketli şarkılar oluyor fakat hep o tarzı benimsemişimdir görünüm olarak. Sanırım sakallarım çıktığından beri hep aşırı. Profildeki yine iyi halim ehehe. Ama tipime bakarak olduğum kişiyi isabetli tuturamıyor insanlar. Bu da bir yandan kötü. Çünkü tipine bakıp hmm bu o bar senin bu bar benim güvenilmez sözünün eri olmayan zapık ya da zapkın falan gibi farklı farklı düşüncelerle yargılıyorlar. Bu yonnunden ise kötü. Hiç kimseyi dış görünüşüyle karakterini yanyana koyup değerlendirmem açıkçası.
Kesinlikle öyle ya insanları dış görünüşe göre yargılama huyları var bazılarının. Bana da burada esc diyen mallar oluyor sırf spor salonunda tayt ile poz verdiğim için. Ne kadar büyük bir zihniyetsizlik tahmin edemezsin
Tovbe est ya. Cidden insanlar çok garip. Çok fazla takmamak lazım. Zaten taksak ben orman kaçkını gibi , sende bu şekilde foto atmazsın. O yüzden bildiğmiz gibi devam :))
Jsjdjdjd aynen doğru söyledin
E. i. c için teşekkür ederimm (çiçek)
Kedi b*ku temizliyorumdur.
Bu ben sjsjjss
Ben meşgulüm diyorsam büyük ihtimalle ya kafam doludur ya da sosyalleşmek istemiyorumdur 🙈 Bilgisayar, kahve, kulaklık, battaniye üçlüsüne gömülüp enerji depoluyorum. Bazen gerçekten işim oluyor, bazen de sadece kimseyle konuşmak istemeyecek kadar yorgun oluyorum 😅 Seninki de gayet sağlıklı bir kaçış bu arada 🧖♀️🍨💻
Cevap
50Cevap
Çalışıyorumdur ama kısa sürede geri dönerim
Ya şey buradaki cevabımda bir adam bana gereksiz yere laf atıyor alır mısın onu lütfen mod olduğun için yazıyorum Kusura bakma
Hoca samil denen adam
Kızın cevabının altına yorum yazan kişi saçma sapan şeyler yazıyor
Tamam ama hesabı incele herkesi rahatsız ediyor
Ben silmedim
Hayır silinmedi iyi bak istersen. Ben sadece o kişiyi engelledim
Valla kim alıyor bilmiyorum ama işini iyi yapıyor he 🤣
Dışardayımdır, kedilerimleyimdir film izliyorumdur
Genelde ya toplantıdayım ya da bir sohbetin ortasında. Dikkat ettimde sende kızılmışsın. Bu sitedeki neden bütün güzel kadınlar kızıl
Teşekkür ederim
Benzer şekilde. Ya oyun oynuyorumdur, ya film izliyorumdur ya da işime odaklanmışımdır bölemeyeceğim kadar.
Genelde değer verdiğim insanlara hiçbir zaman meşgul olmam. Meşguliyetin varsa konuşmak istemediğindendir
Meditasyon yapıyorum meşgulüm daha sonra rahatsız edin
Uyuyorumdur kurstayımdır ya da kuzenler kız kardeşlerleyimdir🌸
Ben meşgulüm diyorsam, büyük ihtimalle yorganın altında dünyayı kurtarıyorumdur.
Çalışıyorumdur ya da uyuyorumdur ben erkeğim pek bi seçeneğim yok
2 ihtimal var ya lavabodayım ya müzik dinliyom
Çalışıyorumdur. Trafikte olabilirim bunların harici genelde mesajlara çabuk dönüş yaparım
Ya kimseyle muhattap olmak istemiyorumdur ya da gerçekten meşgulümdür. Soran kişiye göre değişir.
Ya lavoba da olurum ya da yemek yerim 😂 o zaman meşgul olurum genellikle
Meşgul olmadığımız için hep bunlar bizde meşgulüz diyemedik 😃
Fotoğraftaki gibi bakım yapıyor olabilirim ya da kesin spor günümdür belkide kendime ayırdığım kafamı dinlemem gereken bir zaman var
Elin diğeri nerde dkdkdl
Yorganın altında
Haydaa 😂🤣
İyiymiş
Kimseyle muhatap olmak istemiyorumdur
Abi biri bunu alsın ya 😂
Ne kadar hasta varsa soruma gelir a
bellidir evet
Biri bunu ihbar etsin 😂
Web sitem—onu güncel tutmanın bu kadar çok zaman alacağını düşünmemiştim.
Meşgul demek öncelik sırası demek biri sana meşgulum diyorsa o an öncelik sen değilsin demekki
Kaldırıyorum 😃
İşim vardır genel olarak.
Genelde bu şekildeyimdir evet😂
Ev işidir büyük ihtimal
Maske gözlük hariç bende aynıyım 😂😂
Oyundayımdır. d
Yoğun çalışma hayatı
İşimdir
Ben genelde meşgulümdür öyle diyorsam
Genelde iş ya da evdeyimdir
Önbellek temizliği yapılmamıştır
Sebebi sensindir 😅😘
Tabii ki 🫣🫣
Bebeğimm 😘
kendime vakit ayırmış isem meşgulümdür net..
Evet
Kendimle basbasayımdır
Gerçekten çalışıyorumdur
Supernatural izliyorumdur ya da oyun oynuyorumdur
Çalışıyorumdur
Sana bakıyorumdur
PP de kalçan muhteşem
Ben hep meşgulüm
İşim var
Ders çalışmaktan meşgul oluyorum.
Zevk meselesi
Çalışıyorum