Kişilik & Karakter 2 ay Nickinizi değiştirebilecek olsanız ne yapardınız? Vatandas72 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nickinizden memnun musunuz? Değiştirmek istiyor musunuz? Değişebilseydiniz ne yapmak isterdiniz? Nickinizi değiştirebilecek olsanız ne yapardınız? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. değiştirmem 1 0 Yorumla
EliaEb Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Değiştirmek istiyorum ama ne olacağını bilmiyorum. Aklıma gelirse yazarım. 1 2 Yorumla Vatandas72 2 ay Bunu niye yazmıştın 🤣 Yorumla EliaEb 2 ay Elia ismi kulağa hoş geliyor sonuna da ismine benzer harfler koydum. Birisi Elia Bartolini den esinlendim sandı. Yorumla
ybirdemetyasemen Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 2 ay başka bir platformda severek kullandığım bir nickim var ama burada tanıyan çıkar diye kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Mianina Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% 2 ay Bn memnunum🥰🙏 1 1 Yorumla Vatandas72 2 ay Ne demek bu nick Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. ModacıBrave olurdu 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Flaneur olabilirdi 1 2 Yorumla Vatandas72 2 ay O nedemek Yorumla Ehlivukuf 2 ay Aylak demek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
değiştirmem
Değiştirmek istiyorum ama ne olacağını bilmiyorum. Aklıma gelirse yazarım.
Bunu niye yazmıştın 🤣
Elia ismi kulağa hoş geliyor sonuna da ismine benzer harfler koydum. Birisi Elia Bartolini den esinlendim sandı.
başka bir platformda severek kullandığım bir nickim var ama burada tanıyan çıkar diye kullanmıyorum
Bn memnunum🥰🙏
Ne demek bu nick
ModacıBrave olurdu
Flaneur olabilirdi
O nedemek
Aylak demek
Memnunum