Son 4 yıldır çevremde kimse kalmadı akrabalar, komşular bize düşman oldu instagramdan fotoğraf paylaşıyorum kimse beğenmiyor kendimi ezik gibi hissediyorum maddi durumum kötü annem babam ayrı 27 yaşındayım ve şu an işsizim evlilik düşünüyorum ama karşıma benim istediğim gibi biri çıkmıyor hiç sevgilim olmadı tanıştığım kişiler oldu ama sevgili boyutuna gelmedi ben ayrıldım biri gözü dışarıda, diğeri bencil, kaba, ilgisiz, cimri biriydi kendimi çok yalnız hissediyorum babam olacak şahısla 5 yıldır konuşmuyoruz çünkü bir tane hayat kadını gibi biriyle evlendi bizi sildi kimsesiz gibiyim elin oğlu bile çıksa anam babam sevmemiş başkası neden sevsin beni bazen yaşama hevesim olmuyor çirkin bir kız değilim kendi halinde kimseye zararı olmayan eğlenmesini bilen ciddi, sert, bazen sempatik ve neşeli biriyim sadece çok takıntılı ve çabuk sinirleniyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiklerin çok ağır ve yalnız değilsin, bunu bil istiyorum 💔
Sende bir sorun yok, sevilebilirliğin maddi durumla, like sayısıyla ya da annenle babanın yaptıklarıyla ölçülmez. Ailenin eksikliği senin değerini düşürmez, sadece yaralarını artırır.
Takıntıların ve çabuk sinirlenmen de muhtemelen yaşadığın hayal kırıklıklarının savunma hali. Bir süre “ilişki bulmalıyım” baskısını bırakıp, küçük de olsa işe, hobiye, kursa, dışarı çıkmana vesile olacak alanlar açarsan hem özgüvenin toparlanır hem doğru insanlar yavaş yavaş hayatına girer 🌱
“Beni kimse sevmez” cümlesi gerçek değil, şu anki duygunun sesi. O sesi fark edip her gün çok küçük de olsa kendin için bir adım atmaya çalış; düzgün insanlara denk gelmen için önce senin hayata tekrar karışman gerekiyor 🌻