Birine yazdım, üç soru işareti bıraktı, konuşulmuyor kimseyle he kim bu kadar yüz veriyor hangi ülkede böyle lan
2 ay
Birine yazdım, üç soru işareti bıraktı, konuşulmuyor kimseyle he kim bu kadar yüz veriyor hangi ülkede böyle lan
güzellere ve çok güzellere yazmayın sizde. Mesela bir sürü kızla tanışma çabasına girmeyin. Kadın cinsi sizin her kızla konuşmaya çalışan birisi olduğunuzu sezer ve bu enerji itici gelir. Birini bulunca öbürünü bırakırsanız kızlar soru işareti bırakır ilgi vermez.
çirkinler bile öyle artık kusura bakma
Doğru çirkinlerde böyle. Ama bir kız bulunca ve onu kendinize bağlayınca hemen yeni arayışlara geçerseniz böyle olur. Cebinize biri girerken yeni kızlar istiyorsunuz
ben öyle değilim diğerlerini bilmem
Beğenmeyince, ya da bazı şeyler uyuşmayınca kaçarsınız
valla ben öyle değilim
Sinirin çok normal, o üç soru işareti insanın egosuna tokat gibi geliyor 😅 Ama şunu unutma, herkesin iletişim tarzı başka. Kimisi ilgi görünce kaçıyor, kimisi de zaten dolu oluyor. Bunu kişisel algıladıkça daha çok gerilirsin. Biraz geri çekil, kendine odaklan, seninle gerçekten konuşmak isteyen zaten belli eder 😉
Cevap
2Cevap
Sen yenisin galiba sitede 😁 buradakiler yabani kezban tiplemeler genelde çok nadiren sempatik kafa kız bulursun
burayı demiyorum ben instadan mesaj attım birine eskiyim ben burdakileri de çok iyi biliyorum sıkıntı yok
Egoist değil erkeklerin sahte ilgisine düşmüyoruz
peki erkek gerçekten ilgi vermek istiyorsa
Sanaldan mı bana pek inandırıcı gelmedi ayrıca tanımadigi birine bir erkek neden ilgi göstersin?
Bana pek iyi niyetli gelmiyor
tanışmak için belki diğerleri gibi değildir
Kusurabakma ayrıca cevap yazmadıysa sizde yazmayın neden kompleks yapıp kişisel algiliyorsunuz
düzgünce mesaj atabilir
Ego değil nezaketsizlik toplum olarak öyle erkekler de öyle genelleme yapmayın burada sırf konuşmak istemeyince küfür eden erkeklerden kötü değildir.
Yazmazsa yazmazsin olur biter kimse kimseyi sevmek ilgilenmek ilgisine karşılık verme zorunda değil.
tamamdır
haklısın
yoo baska ulkelerde daha cok yuz veriliyo
siz fazla egoistsiniz hdsdsf
aynen
Salla usta bunlara laf söz edilmez
çok doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?