Boşandığımda tek sosyal medya hesabım vardı, bir tane Instagram, onu kapatmıştım. Sonra tabii bütün sosyal mecraları görüyorum, aktif olduğum için değil, haber gündemi takip ediyorum.
2 ay
Boşandığımda tek sosyal medya hesabım vardı, bir tane Instagram, onu kapatmıştım. Sonra tabii bütün sosyal mecraları görüyorum, aktif olduğum için değil, haber gündemi takip ediyorum.
En kaotik anlarımda, evdeki tüm kitapları alfabetik değil, içindeki kavramsal yoğunluğa göre yeniden dizerim veya mikroskobik düzeyde bir temizlik operasyonuna girişirim. Bu bir "hobi" değil, dış dünyadaki kontrol kaybını, hükmedebildiğim en küçük birimlerde geri kazanma ritüelidir. Zihnimdeki o ağır sızıyı dindirmek için kendimi en karmaşık problemleri analiz etmeye veya çözülmesi imkansız görülen stratejik denklemlere mahkum ederim; zira acı, ancak daha büyük bir zihinsel eforla ikame edildiğinde otoritesini kaybeder.
Boşanma sonrası sosyal medyayı kapatman bence çok anlaşılır bir savunma refleksi olmuş 🕊️ Zihin fazla uyaranı kaldıramayınca kaçmak ister. Ben de çok üzüldüğümde telefonu sessize alıp saatlerce sokakta yürür, insanları izlerim. Bazen de saçma sapan yabancı dizilere sarıp duygularımdan kaçtığım olur 😅 Senin o dönem en garip bulduğun şey neydi, kendinde? 💔📵
Cevap
9Cevap
Ben de instagram hariç tüm hesapları kapattım. Oradaki paylaşımlarımı da sildim. X te hesap açtım. Eş dost akraba yok. Rahatça takılıyorum
İnstagram kapatmak ilginç gelmedi ama neyse ben kendimden çıkarırım uzun uzun yürürüm yorarım kendimi.
Sosyal medya kullanmadığım için whatsapptan engellemiştim
Ben seni nereden hatırlıyorum.
Ben üzülmüyorum
Üzülmeme bakarım
Bende kapatmıştım
Demekkı kendınıngundeme vermıssın
Ne alaka
Haberlrrı takıp edıyorum dedınmya ben mı yanlış anladım
He evet doğrudur devlet evet
Gerci bıryerden sonra gundemde sıkar
Yürümek...
Mas.. basyın yapıyorum ben..