Kötü alışkanlığımdan nasıl kurtulurum?

Harama bakma alışkanlığım var, haftada 1 kez bakıyorum

onun dışında hayatım şu şekil⤵️

Sosyal medya olarak WhatsApp ve Kızlar Soruyor ve YouTube kullanıyorum ve aşırı rahatım.

WhatsApp'ta ailemden başka kimsenin numarası yok.

Arkadaşlarım yok benim, olsa güzel olur.️

5 dersim kaldı mezun olmama.

İleride meslek sahibi olursam yani mezun olunca özel sektörde belki çalışırım ama asıl hedefim KPSS ön lisans'tan atanmak.️

Atanınca hafta içi çalışma, hafta sonları sinema, tiyatroya, konsere falan giderim.

Yazdığım roman kitabımı bastıracağım falan imza günü olursa ona giderim.

Şu anda mezun olamadığım için günüm Kur'an-ı Kerim Türkçe meali sesli dinleme uygulaması var, onu indirdim dinliyorum öyle geçiyor.

Diğer zamanlar televizyon izleyip, YouTube şarkı dinleyerek vakit geçiriyorum bazı zamanlar uyuyorum falan. Kızlar Soruyor bazen soruları okuyorum YouTube yazılan yorumları okuyorum Psikolog Beyhan Budak izlerim YouTube'da, onun videolarının yorumlarını okurum bazen.

Kitap okumayı sevmiyorum, sevsem kitap da okurum.

'Dünyayı Geziyorum' adlı YouTube Kanal 7'de yayınlanmış bir program ülkeleri tanıtıyor falan bazen ona bakarım.

Ailemle sohbet muhabbet etmek daha hoş ama ailem telefon bağımlısı olduğu için pek mümkün olmuyor.

Telefondan üretme yapıyorum görsel yapay zeka kullanarak kendimce eğleniyorum yani. Pek telefona bakmam yani. Instagram'ı sildim zaten.

YouTube Yeşilçam sanatçıların söylediği şarkıları dinlerim.

"Ah nerede vah nerede?", "Arkadaşım Eşek" falan filan.

Telefonu elime almamaya gayret gösteriyorum ama fazla sürmüyor.

Kötü alışkanlığımdan nasıl kurtulurum?