Dayanamıyorum artık gerçekten
niye böyle oluyor anlamıyorum? normal hayatımda işyerinde falan birine şans veriyorum diyelim (tabiki önüme gelene vermiyorum) ama hangi erkeğe şans versem ertesi günü değişiyor adam uzaklaşıyor benden vallahi sıcakkanlı davranıyorum sevgi gösteriyorum abartmadan ama adama sanki biri bu kızdan uzak dur diyor da benden uzaklaşıyor baktım normal hayatımda düzgün biri çıkmıyor sosyal medyadan birilerine şans veriyorum ilk gün adamla güzel güzel konuşuyorum ertesi günü adam bana yazmıyor mesaj atıyorum kaç saat cevap yok
Sanki her aynı döngünün içindeyim. Artık sevdiğim insan tarafından sevilmek istiyorum niye böyle yapıyorlar bana niye gönül eğlendiriyorlar öyle bir tipim de yok aslında
ama gerçekten bu sondu demekki beni kimse olduğum gibi sevemiyor illa bir menfaatleri olmak zorunda. Benim de bu dünyada bir eşim yokmuş tek yaşayacağım tek öleceğim demek ki
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey gerçekten çok yorucu, bunu okurken bile ağırlığı geliyor insana 💔 Ama bak, yaşadığın durumu “kimse beni istemiyor” diye genellemen seni daha da dibe çekiyor. Çoğu zaman sorun sende değil, seçtiğin erkek tiplerinde ve ilişkiye başlama hızında oluyor.
Çok çabuk samimileşiyor, çok çabuk yatırım yapıyor olabilirsin. Erkek, peşinden koşmak yerine seni hemen yanında bulunca değeri düşmüş gibi hissedebiliyor, sağlıklı değil ama maalesef sık görülen bir durum. 💬
Sen sıcakkanlı ve sevgi gösteren birisin, bu harika bir özellik ama dozunu ilk başta biraz kısmayı, önce karşıdakini gerçekten gözlemlemeyi dene. Yani önce hâl-hareket, tutarlılık, söylediğiyle yaptığı uyumlu mu, seninle ilgisi istikrarlı mı, buna bak.
Sosyal medyadakilerin çoğu zaten ciddi değil, oradan gelen herkesle beklentiye girmek seni yıpratıyor. İlk gün çok ilgi gösterip ertesi gün kaybolan adam zaten elenmesi gereken filtre, senin değerini belirleyen ölçü değil 🚫
“Benim eşim yok, tek öleceğim” düşüncesi şu anki hayal kırıklığının sesi. Gerçeği yansıtmıyor, sadece canın acıyor. Bir süre flört peşinde koşmak yerine kendini toparlamaya, sınırlarını güçlendirmeye odaklanman iyi gelir.
Unutma, sevgi önce kendine nasıl davrandığından başlıyor. Sen kendine “hakkım bu galiba” dedikçe karşına çıkanlar da aynı muameleyi sürdürür. Kendini suçlama, ama seçme ve sınır koyma tarzını değiştirmeyi dene, döngü orada kırılacak 🌱💫