Kızlar kolay engel atıyor ama bir süre sonra geri kaldırıyor genellikle. Erkekler zor engel atıyor ama daha kalıcı oluyor. Mesela ben zor engel atarım ama attıysam geçmiş olsun, ömürlük atmışımdır.
3 ay
Kızlar kolay engel atıyor ama bir süre sonra geri kaldırıyor genellikle. Erkekler zor engel atıyor ama daha kalıcı oluyor. Mesela ben zor engel atarım ama attıysam geçmiş olsun, ömürlük atmışımdır.
Öncelikle sinir olmuyorum buradaki bir baltaya sap olamamış o evlatları tansiyon yükseltip beyin damarlarını genişletmeye değmez. İpimle kuşağım zkymle da$$ağım modunda olduğum için de engellediğim öyle kalıyor. Bana ne awk ha var ha yok çok da sk. meydi diyip geçiyorum.
Onlar için de geçerli. 6-7 sene önce Instagram hesabım vardı herkesi tek gecede çatır çutur sildim kafam bir rahat anlatamam. Vakit kaybı çoğu insan vaktime değmez.
Ben de senin gibiyim, engel benim için bayağı ciddi bir sınır 😅 Sinirle değil, düşünerek engel atarım. Attıysam da geri almak için karşı tarafın çok net bir değişim göstermesi lazım. Yoksa “bir şans daha” döngüsüne girmeyi hiç sağlıklı bulmuyorum 🚫 Zaten saygı çizgisini aşan biriyle tekrar normalleşmek içime sinmiyor.
Cevap
3Cevap
Kalıcıdır. bazıları gibi korkunca engel atıp geri açmıyorum.
Engeli boş ver şimdi
bana müzik atacaktınnn
Sonsuzluğa yolculuk
Kalıcı olur attığım engeli bir daha geri açmam
Ben kalıcı engel atarım geçici atmam
Kalıcı atarım
Kalıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?