2 ay
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bugün küçük bir sürprizle yüzüm güldü. Öyle çok büyük bir şey değildi ama içten olunca insanın içine hemen işliyor. Bazen koca koca şeyler değil, minicik bir ilgi bile günü güzelleştiriyor. İnsan bazı anlarda mutlu olduğunu kahkaha atarken değil, yüzüne kendiliğinden gelen o tatlı tebessümle anlıyor. En güzel gelen şey de biraz samimiyet oluyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 787 cevap paylaştı.
2 ayŞu video.. son zamanlarda bu kadar pozitif birşeye denk gelmemiştim. Kaç defa izledim bilmiyorum çok hoşuma gitti. ördek çok tatlı yürüyooo
https://www.youtube.com/embed/L0EJXksmnh814 Yorumla- 2 ay
Yaaa çok şekerler 🤩🤩🤩 kıyafetlere bak ya bayıldım 😀✨✨✨
- 2 ay
Papyon kedi görmüştümde ördek ilk defa gördüm 🤞💫
- 2 ay
Çok tatlı yürüyor paydsk 🥳
- 2 ay
Teşekkürler
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
2 ayYaaa ne güzel canım senin adına çok sevindim gerçekten 🌸💖🥰 en son bayramda yeğenimin beni tatlı yemeğe getirmesi çok mutlu etmişti anlık bir sürpriz olmuştu hatta daha sonrasında arabayla gezmistik çok keyif bir gece geçirdim
15 Yorumla- 2 ay
Plansız gelişen şeyler, şaşırtan şeyler daha çok mutlu eder ben de senin adına çok sevindim canım benim ❤🎈🙂
- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
- 2 ay
Sen de sağ ol canım benim, her zaman 🌸❤😎
- 2 ay
❤️🥰❤️🥰❤️
- 2 ay
🤩🧚♀️❤❤❤
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bazen küçük ebile insanı çok mutlu edebiliyor bunun çok örneği var. Beni de ufak tefek şeyler bile çok mutlu etmeye yetiyor. Ben en son kedi sevmiştim o mutlu etti gerçekten çok huzur verici.❤️
13 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle muhteşem bir his kedileri de çok severim burada da var kedi ve köpek ❤🙂
- 2 ay
Ben de ❤
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
2 ay
Ah canım senin adına ben de çok mutlu oldum 🥰 Öğrenciden gelen böyle içten bir jest tüm yorgunluğu alır vallahi 🌸
Beni en son gülümseten şey ise kızlarımla yaptığım akşam yürüyüşü oldu 🚶♀️🌙 Sohbet ettik güldük sonra eve dönüp caz açıp kahve içtim ☕🎶
Sen de böyle emek verip karşılığında sevgi görünce yolunun çok açık olduğunu hissediyorum. Hep hatırla, emek verdiğin her insan kariyer yolunda sana görünmez bir teşekkür mektubu bırakır 💌✨20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
48Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 2 aySevindim güzel bir jestmiş.
Hatırlamıyorum.
13 Yorumla- 2 ay
Ben de sevindim inşallah Darısı başına diyorum 🙂🧚♀️
- 2 ay
🙏
- 2 ay
🧚♀️✨
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayatıma gire güzel bir güzellik
25 Yorumla- 2 ay
Göre *sanırım 🤔teşekkürler senin de olsun 🙏🏻🧚♀️
- 2 ay
Ne kusuru estağfurullah, senin adına çok sevindim 🙂🎈🙏🏻
- 2 ay
Lafı olmaz ✨🙂
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum öyle büyük bi şey olmadı
12 Yorumla- 2 ay
İnşallah olur 🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 ayÇok güzel, bence he rgün böyle geçmeli
11 Yorumla- 2 ay
Evet hayat mutluluk kokmalı 🙂💟🎈
2 aySağlıklı ve huzurlu uyanmak benim için yeterli oldu senin adına sevindim
12 Yorumla- 2 ay
Sağ ol teşekkürler
- 2 ay
Rica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 580 cevap paylaştı.
2 ayAblamın kedisi bu tosbağ mutlu etmişti. Dilini çok iyi yakalamış. Yaş mama ver bakışı oluyor bu. 😅
111 Yorumla- 2 ay
Yaaa tipe bak tipe 🤩 çok minnoş bu ama babası 🙂🙂
- 2 ay
Çok tatlı ablası tekir kedilerin yeri ayrı oluyor. 🐾🐾 Bir zamanlar iş yerinde benim de tekir kedim vardı. Özenle besler severdim. Bir gün kayıplara karıştı ve bir daha gelmedi. Kendisinden iz alamamak beni derinden üzmüştü. Linklerde eski patili dostum yatıyor. 😐
https://hizliresim.com/cw0lb22
https://hizliresim.com/lvio8kl
https://hizliresim.com/tbd77c9 - 2 ay
Şapsiğe bak güneşleniyor bir de 😀çok tatlı kendini sevdiriyor tekirler aslında biraz yaklaşınca 🙂
- 2 ay
Kedi, köpek, kuş, at insanlara yakın canlılar üstelik sevimliler kendimi bildim bileli hayvanları sevmişimdir. Çocukluktan bu yana hayvanlarla iç içe olmak hümanist ve empati yanını güçlendiriyor. Kendini sevdiren canlı daha makbul. 🤗🤗
- 2 ay
Çocukken besliyor muydun 🙂
- 2 ay
Çocukluktan bu yana evde kuş ve balık besledim. Kedi, köpekleri daha çok dışarıda besliyorum. Eve kedi almak aklımdan geçmedi. Devamlı kuşlarla haşır neşirim. Belki bir gün kedi babası olurum. 🤭 Çocukken belgesel ruhunu içimde taşıyordum. İmkanım olsa aslan, kaplan, leopar gibi hayvanlara sarılıp onlarla oynaşmak isterdim. Hayvanların bakışını bile okuyabiliyorum. Özellikle köpeklere ilgi gösterdiğinde ya da kızdığında tepkilerini ölçebiliyorsun. Masum canlılar merhamet göstermeli.
- 2 ay
Evet aynalama yapıyorlar onlar da 🙂çok sevimliler. Ben cennet papağanı ve kedi besledim çok severim, köpekleri de seviyorum bazen burada da var kedi ve köpek 🙂🙂
- 2 ay
Stresi yok etme konusunda hayvan dostlarımız bir harika inanılmaz yoldaş oluyorlar. Hayvanları seven insandan zarar geldiği dünya üzerinde azdır. İyilik, şefkat üzerine kurulmuş bir düzenden karanlık değil gün ışığı girer. 🤗🤗
Tebrik ederim bu arada ilgili ve şefkatini onlara karşı eksik etmediğin için. ✅ - 2 ay
Ben de sana teşekkür ederim aynı şey için en çok şefkate ihtiyaçları olan onlar 🥳🙏🏻
- 2 ay
Kesinlikle 🌹🌹
- 2 ay
🙏🏻🧚♀️🎈
Anımsamıyorum uzun süre oldu..
21 Yorumla- 2 ay
İnşallah kısa zamanda olur 🎈🍭
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
2 ayMesai kız arkadaşım. Uzun zaman sonra onunla yeniden birlikte çalışmak beni iyi hissettiriyor. Bu sayede birlikte işlerin üstesinden geliyor, zamanımız ise daha hızlı geçiyor. 🙂
12 Yorumla- 2 ay
Çok güzel ben de iş arkadaşlarımla yeniden karşılaşınca mutlu hissediyorum 🙂
- 2 ay
🙂🙂
Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Ya çok cici🌸 cikolata yiyince günum güzelleşiyor😀
12 Yorumla- 2 ay
Benim de hoşuma gitti melek 👼 ❤çikolata olmazsa olmaz ve kahve😎
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
2 ayYaa cok tatlisiniz ☺️🥰 cicekler de sen de 🌸🌸🌺
11 Yorumla- 2 ay
Teşekkürler güzel iltifat için 💓🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
u 2 ayArkadaşım 3 yıl önce borç aldığı 5 bin lirayı bu gün 5 bin olarak geri verdi çok gülmüştüm :D
11 Yorumla- 2 ay
Sgh
- Kişilik & Karakter konusunda 789 cevap paylaştı.
2 aybu devirde kadınlarada güven olmaz aman dikkat :D
14 Yorumla- 2 ay
Daha neler hshah
- 2 ay
valla durum bu işte :D
- 2 ay
Abartma istersen sjsjsj herkes bu siteyle özdeş değil sjsjsj
- 2 ay
hahah iyi bari en azından uyaardım :D
Kişilik & Karakter konusunda 743 cevap paylaştı. Gülümseten bir şey olmadı delirten şey yok bir süredir
11 Yorumla- 2 ay
Olur inşallah öylesi de iyi 🧚♀️🎈😎
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
2 ayHiç bir şey gece ağladım durdum acıdan, geçerce rahatsızlık bende mutlu olurum 🤪
11 Yorumla- 2 ay
Sjsj ağlama 😄
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Kıskandım bak he 😂 beni en son işe alındığım için mutlu olmuştum
13 Yorumla- 2 ay
Dua etmiştim ben soruda olmuştu o mu 😀
- 2 ay
Hatırlıyorum hayal meyal dualarımın kabul olması hızı 😀😀
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayNe güzel düşünmüş mutlu etmiş 🥰 Ben sizin saçlarınızı yapay zeka sanmıştım gerçekmiş 😅
17 Yorumla- 2 ay
Evet ben de çok mutlu oldum 🙂 Ve saçlarım kızıl kaç senedir ben olduğum gibiyim sevmiyorum yapay mapay 😀
- 2 ay
Hocam gayette güzel yakışmış 👌👌
- 2 ay
Herkes saç rengimi soruyor dışarda da beğendiğine sevindim 🙂
- 2 ay
Bu kırmızının özel bir adı var sanırım rose şarap mı diyorlar bir arkadaşım var oda sizin gibi kızıl size benzettim saçını çünkü
- 2 ay
Rose şarap değil benim özel bir formülüm var iki renk karıştırarak elde ediyorum 🙂
- 2 ay
Aaa anladım beyazsız ve hep güzel kalması dileği ile 🙏🏻😅
- 2 ay
Teşekkürler inşallah 😀
- Kişilik & Karakter konusunda 957 cevap paylaştı.
2 ayBöyle jestler küçük olsa bile karşı tarafın Seni düşündüğünü görmek gerçekten mutlu ediyor insanı
118 Yorumla- 2 ay
Mutluluk verici o yorgunluk ardından minik jestler anlamlı kılıyor günü güzel ve özel hissettiriyor 🙂
- 2 ay
Aynen öyle gerçekten. Hani dediğim gibi küçük şeyler bile olsa karşı tarafın seni düşündüğünü görmek çok güzel oluyor. Benim de öğrencilerimden küçük böyle kağıtlar geliyor beni çok sevdiklerine dair O beni dünyanın en mutlu insanı yapmaya yetiyor 🙂
- 2 ay
Kesinlikle öyle düşünülmek çok güzel bir duygu ve jestler zarif gayet ✨😎sizin branşınız ne hocam?
- 2 ay
Gerçekten böyle hocam dediğiniz gibi. Benim branşım beden eğitimi hocam ya sizin 🙂
- 2 ay
Hocam çok güzel spor. Benim edebiyat hocam Türkçe dersi de veriyorum eş zamanlı 🎈😎
- 2 ay
Teşekkür ederim hocam çok sağ olun Çok incesiniz. Edebiyat derslerini çok severdim hocam ben de fakat sözelim çok iyi değildi o yüzden sayısalcı oldum 🙂
- 2 ay
Hocam ben atletizmdeydim. Çok severim. Edebiyata doğuştan bir yatkınlığım var, aslında ben edebiyata gitmedim de edebiyat bana çoktan uğramıştı 🙂🙂
- 2 ay
🙂 ne güzel hocam gerçekten çok güzel bir branşınız var. Gönül isterdi ki Ben de becerebileyim ama olmadı 🙂 Ben de idarelerimin peşinde koştum hocam sayısalcıydım derslerim çok iyiydi Ama idealimde beden eğitimi öğretmeni olmak vardı 🙂
- 2 ay
BESYO da çok güzel hocam ben de gıpta ettim bir zamanlar 🙂
- 2 ay
Gerçekten öyle hocam Bir de çocukları seviyorsanız eğer beden eğitimi öğretmenliği çok güzel meslek. Çocuklarla çok fazla iç içeyiz hani hocam Her zaman şunu söylerim dışarıdan öğretmenliği çok kolay zannediyorlar ama bir insan içinde çocuk sevgisi yaşam enerjisi yoksa asla öğretmenlik yapamaz 🙂
- 2 ay
Hocam öğrermenlik sabır &denge meselesi. Evet çocukları seven kişiler ekstra kontrollü bir güç ⚡ enerji sağlayabilir bununla birlikte öğrenci için de motive edici bu durum. 🎈🙂
- 2 ay
Eminim hocam siz de aynı şekilde düşünüyorsunuzdur bir öğretmen için gerçekten en güzel şeyi öğrenciye bir şeyler verebilmek ve öğrencinin yüzündeki o mutluluk. İnanın hocam öğrenciler bana sevgiyle baktığı zaman benim için o şu hayatta her şeye bedeldir🙂 tabii hocam Ben ortaokulda oldugum için biraz daha kolay geliyor tabii liseye göre
- 2 ay
Lise biraz daha zor ancak edebiyat öğrencilerin en sevdiği ders olduğu için bizleri daha çok seviyorlar bir de tabi hayatın içinde olması, öğrenciye farkındalık sağlamak, hayatına dokunmak ekstra sevilir kılıyor. Sadece eğitmek değil, yaşama da adaptasyon sağlamak yansıtma süreci eğitimi canlı ve kalıcı kılıyor. Yaparak yaşayarak öğrenme keza besyo da da var 🙂
- 2 ay
Gerçekten çok güzel ifade ettiniz. Aslında öğretmenliğin en değerli tarafı da tam olarak bu bence; sadece bilgi aktarmak değil, öğrencinin hayatına dokunabilmek. Edebiyatın bu anlamda daha güçlü bir etkisi var gibi geliyor bana çünkü insanın duygu dünyasına hitap ediyor, kendini sorgulatıyor ve farkındalık kazandırıyor.
Bizim alanda da yaparak yaşayarak öğrenme çok önemli ama sizin branşta bunun bir de içsel tarafı var; öğrencinin kendini tanımasına, hayatı anlamlandırmasına katkı sağlamak gibi. Belki de o yüzden öğrenciler sizi daha farklı bir yerde tutuyor.
Aslında düşündükçe, kalıcı olan şeyin anlatılan konular değil de o derste hissedilen duygu ve kazanılan bakış açısı olduğunu fark ediyor insan.🙂 - 2 ay
Evet içsel bir bakış sorgulama hayata değer katma tam olarak bu. Duygu düşünce 💭 dengesi belki de bunu harmanlamak bir potada eritmek gerçeklere öyle bakmak 🙂
- 2 ay
Hocam ben de duygularımı elimden geldikçe yazıya aktarmaya çalışıyorum ama sizin kadar olamıyorum 🙂 ama yine sanırım sizden geçer bir not alırım
- 2 ay
Gayet iyi aktardınız siz de emin olabilirsiniz sizin de dili kullanmanız iyi bence ✨
- 2 ay
Teşekkür ederim inceliğiniz ve zarafetiniz için 🙂 sizden bu övgü dolu sözleri almak Gerçekten beni çok mutlu ettisizden bu övgü dolu sözleri almak Gerçekten beni çok mutlu etti
Gizli Üye(36-45)2 ay657li ek iş yapamaz, özel ders mi veriyorsunuz?
11 Yorumla- 2 ay
Eğitim kurumda çalışıyorum
Gizli Üye(18-24)2 ayGüzel bir hediye olmuş. Beni en son izlediğim komik bir reels gülümsetti
11 Yorumla- 2 ay
Onlar da güzel izliyorum arada 😎✨🎈
Gizli Üye(18-24)2 ayİndirimdeyken 24 tane set halinde kitap sipariş vermiştim, onun gelmesi gülümsetti. 😁☺️
11 Yorumla- 2 ay
En güzeli heyecan katanı bir an önce oku bakalım 👀💓
Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ne güzel sevindim mutlu olana
11 Yorumla- 2 ay
Teşekkürler 🙂
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Demin konuştuğum belediye personeli 😂
216 Yorumla- 2 ay
Hahah ne konuşuldu 😄
- 2 ay
Ne ekibi sjs
- 2 ay
Ay hahahah 😂😂😂
- 2 ay
Yol ortasında falan mı 🤔😄
- 2 ay
Tam kısır döngü➿ 😄
- 2 ay
Bitti mi bari döngü ➰😀
- 2 ay
Çok şükür😄
- 2 ay
Kaç saat sonra geldi sorumsuz 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
2 ayBu sene sınav sürprizi olabilir.
11 Yorumla- 2 ay
Hadi inşallah 😎✨
- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
2 ayE daha vardı ama yanlış mı hatırlıyorum 🤔
14 Yorumla- 2 ay
Geçen gün yorumda demiştim Doğum günüme var 1 Nisan 'da bunu jest yaptı öğrenci bağımsız ondan 🥳
- 2 ay
Bende diyorum daha vardı beni şüpheye düşürüyorsun Bihter 😂
- 2 ay
Ne şüphesi ila doğum günü olması gerekmiyor değer için demek haha
- 2 ay
Kendimden şüphe ettim yoksa sana hep değer veririz yahu 😇
- Kişilik & Karakter konusunda 667 cevap paylaştı.
2 ayAaaa ne guzel iyi ki dogdunuz mutlu yillar
11 Yorumla- 2 ay
Doğum günü değil sdf teşekkürler
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
u 2 ayGaribin yüzü gülür mü be 😅
16 Yorumla- 2 ay
Gülsün inşallah 🤣
- 2 ay
Amin 😂
- 2 ay
Dua seansı yapacağım toplu 😄
- 2 ay
Saat ve yer bilgisi paylaşılacaktır 😂
- 2 ay
Konum da atcam tabi ya sjsksj
- 2 ay
Beklemedeyiz
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
2 ayÇok güzel abla benimde yiğenim gülümsetti
11 Yorumla- 2 ay
Çok şeker 🍬
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ay3 yıldır gülmedim
12 Yorumla- 2 ay
En kısa zamanda dilerim 🙏🏻
- 2 ay
Amiiin
2 ayBöyle küçük sürprizler daha etkilidir
17 Yorumla- 2 ay
Evet plansız gelişen sürprizlere ihtiyac var çünkü 🙂
- 2 ay
Evet anlamı olan kalıcı olan hediyeler daha güzeldir
- 2 ay
Kesinlikle öyle 🥳😎
- 2 ay
Ben sevdiklerime hediye almayı severim
- 2 ay
Çok zarifce. ✨
- 2 ay
Demi insan sevdiğine hediye alınca en çok hediye alan mutlu oluyor
- 2 ay
Şahsen ben öyleyim
- Kişilik & Karakter konusunda 679 cevap paylaştı.
2 ayNe güzel. yegnimle alışveriş yaptık
11 Yorumla- 2 ay
Eğlenceli 🙂✨
- Kişilik & Karakter konusunda 970 cevap paylaştı.
2 ayArkadaşımla kahve içtik
11 Yorumla- 2 ay
Afiyet olsun 🍭🎈💓
Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hep böyle mutlu olun inşallah
15 Yorumla- 2 ay
Çok teşekkür ederim inşallah sen de çok mutlu ol 🙂🎈🧚♀️
- 2 ay
Lafı olmaz çok sevinirim adına 🧚♀️😇🙏🏻
- 2 ay
🍭🍭🧚♀️🧚♀️
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
2 ayBeni gülümseten bir şey yok
14 Yorumla- 2 ay
Umarım, en kısa zamanda olması dileğiyle. Güzel şeyler zamanla gelişir sabırlı ol. 🧚♀️✨
- 2 ay
Yoo hayatım da eksiliği yok somurtmayı severiö 😂😂
- 2 ay
O zaman dans 🤣
- 2 ay
Tabii ki 😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı. Bizi şımartan olmadı bu hayatta.
😞13 Yorumla- 2 ay
Umarım kısa zamanda olur benim de zamanla oldu emin olun 🙏🏻🙂
- 2 ay
Kendinden beklemek, sonrasında oluruna bırakmak en sağlıklısı 🙂
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. İyi düşünmüş, sağolsun :)
11 Yorumla- 2 ay
Evet ya benim de hoşuma gitmedi değil güzel bir incelik ✨🙂
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bizde halen bişey yok ula 😂
11 Yorumla- 2 ay
İnşallah olur 🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayHenüz güzelleştiren bişey olmadı 🥹
11 Yorumla- 2 ay
İnşallah olur 😎
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 ayKarşılıksız verilen emeklerin neticesinde buna benzer küçük nüansların sunulması motivasyonu yükseltiyor.
00 Yorumla İsmim yazılı bileklik ve tesbih hediyesi çok hoşuma gitmişti gülümsetmişti
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
2 ayHesabıma yatan para tabikide😎
12 Yorumla- 2 ay
Bunda da mutlu oluyoruz🥳
- 2 ay
Tabi tabi olunmaz mı? Su sesi kadın sesi para sesi 😂😂
Bayagadır KS ortamından uzaktım kızıl olmuşsun birde
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
2 ayPembe gül de manidar olmuş.
13 Yorumla- 2 ay
Ne konuda ben sevdim 🙂
- 2 ay
Pembe gülün anlamlarından biri minnettarlık o yüzden dedim :d
- 2 ay
Anladım sjs Yani olmaları güzel bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olunurmuş 😀
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayKadın öğrenci ne lan
10 Yorumla
2 ayCrimson Desert oyununa 80 dolar verişim...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum
10 Yorumla
2 ayUzun zaman önce bıraktım gülmeyi
24 Yorumla- 2 ay
İnşallah gülmeniz dileğiyle 🌸
- 2 ay
Sağolun✨🌸
- 2 ay
Lafı olmaz, ne demek 💓🙏🏻
- 2 ay
💞🌸
21 güEn güzel öğretmenlerden adeta 🌹🌹✨
12 Yorumla- 20 gü
Teşekkürler güzel bakan gözler. ✨🎈
- 20 gü
Evet ama sende çok güzelsin Bihter 🖤
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Afiyet olsun
11 Yorumla- 2 ay
Teşekkürler
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum.
12 Yorumla- 2 ay
İnşallah olur 🙂
2 ayHenüz güzelleşmedi ama senin adına sevindim
16 Yorumla- 2 ay
Teşekkürler, inşallah güzelleşmesini diliyorum 🎈✨🙂
- 2 ay
Rica ederim ama güzelleşecek gibi değil:) arada mutlu olanları görünce ben de mutlu oluyorum işte böyle 🤗
- 2 ay
Balzac der ki ;mutluluk başkalarının mutluluğuyla mutlu olma sanatı bazen 😎✨🧚♀️
- 2 ay
Sanırım ben bu sanatı çok fazla icra ediyorum:))
- 2 ay
Ben de öyleyim biraz😀
- 2 ay
Bence senin vardır hayatını güzelleştiren birileri:)
2 ayBu ne güzellik
19 Yorumla- 2 ay
Çok teşekkür ederim, güzel gören gözler ✨🙏🏻🎈
- 2 ay
Rica ederim
Ama doğrusunu söylemem gerekiyor
Kırmızı saçlar da muhteşem - 2 ay
Çok teşekkür ederim, cansınız 🙏🏻🙂
- 2 ay
Siz de çok tatlısınız
Küçük bir ricada bulunabilir miyim? - 2 ay
Teşekkürler, Buyrunuz✨
- 2 ay
ben size özelden yazmak istedim ama kapalı galiba?
- 2 ay
Moderasyonla ilgili bir sorunsa size ulaşabilirim. Evet, Mesajlarım kapalı benim normalde.
- 2 ay
Ulaşırsanız sevinirim
- 2 ay
Bir saniye
2 ayNe güzel ya @Bihteeeerrr
17 Yorumla- 2 ay
@Bihteeerrr aaaa edebiyat hocası mıydınız? Hangi lise
- 2 ay
Evet çok güzel 😎✨
- 2 ay
Evet edebiyat lise değil kurum 🙂
- 2 ay
He ne güzel ya sohbet etmek ister miisniz?
- 2 ay
Teşekkürler sohbet etmeye vaktim olmuyor burada moderasyondayım aynı zamanda teşekkürler düşüncen için sadece yorumlara yanıt verebiliyorum 🙂
- 2 ay
Tamam iyi günler
- 2 ay
Size de
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzellesmedi
11 Yorumla- 2 ay
Güzelleşir umarım 🙏🏻🍭
Gizli Üye(36-45)2 ayIngilizceci
110 Yorumla- 2 ay
Ne güzel ✨🎈
Cevap sahibi2 ayTipin oyle
- 2 ay
Benim mi hayır ingilizceci değilim edebiyat Türkçe branşım :)))
Cevap sahibi2 ayEdebiyatta neyi anlamamis ogrenci :)
- 2 ay
Kafiyeler konusunu 🙂🙂
Cevap sahibi2 ayŞaka gibiler :)
- 2 ay
Yapı bilgisini bilmeyince orada redif mi değil mi anlayamıyor öğrenciler ikisini de eş zamanlı kaynaştırarak anlatıyorum, bağlantılı çünkü 😀
Cevap sahibi2 aySana bakmaktan derse konsantre olabiliyor mu peki
Cevap sahibi2 ayOgrencilerin
- 2 ay
Haha teşekkürler mesafemi koruyorum öyle olunca 😀
Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. Oooo
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı. Bankanın maaş bildirimi 😂😂😂
00 Yorumla
2 ayÇok güzel
11 Yorumla- 2 ay
Teşekkürler
Çok güzel
11 Yorumla- 2 ay
Evet✨✨
2 ayHatırlamak zor
11 Yorumla- 2 ay
Bazen ummadığın anda gelişir 😇
Gizli Üye(25-29)2 ayAfiyet olsun
11 Yorumla- 2 ay
Teşekkür ederim ✨
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bugün küçük bir sürprizle günüm güzelleşti 🌸 sizi en son ne gülümsetti?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler