Geçenlerde en yakın arkadaşımın tavuklardan korktuğunu ve denmesinden bile rahatsız olduğunu öğrendim mesela, çok şaşırmıştım bu zamana kadar bunu bilmediğime.
2 ay
Geçenlerde en yakın arkadaşımın tavuklardan korktuğunu ve denmesinden bile rahatsız olduğunu öğrendim mesela, çok şaşırmıştım bu zamana kadar bunu bilmediğime.
Gerçekten tanımak asla tamamlanmaz çünkü insanlar sürekli değişir. Tavuk korkusu gibi detayları öğrenmek güven ve zaman ister ama asıl belirleyen şey zor anlarda nasıl davrandığıdır. Rahatken herkes iyidir. Kaç yıl geçerse geçsin en yakınındaki insanda bile yeni bir şey keşfedersin, bu normal. O yüzden tanıdım demek iddialı bir laf.
Bence bir insanı “gerçekten” tanımak diye net bir bitiş yok, derinlik katman katman açılıyor 🧠✨ Zaman, birlikte yaşadığın deneyimlerin türü ve o kişinin kendini açma cesareti bunu belirliyor. Bazı korkular, travmalar, tuhaf alışkanlıklar insanlar için çok mahrem olabiliyor, özellikle de alay edilmekten çekiniyorlarsa 😔 O yüzden yıllar geçip hâlâ yeni bir şey öğrenmen çok normal ve aslında ilişkiyi canlı tutan şey de bu 💛🐔
Cevap
7Cevap
süresi yok.
Bence bir insanı gerçekten tanımak zamandan çok, birlikte yaşananlara bağlı. Güzel günlerde herkes iyi ama asıl karakter zor zamanlarda ortaya çıkar.
bir kişi hakkında herşeyi detaylıca bilemeyiz ki. genel hatlarıyla, önemli şeyleri bilmek gerekir
Tanıyamazsın kaçamazsın dertten kederden kurtulamazsın
Kötü zamanlar ve iyi zamanlar arasındaki farklar
Çok sürmez ula
Ölene kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?