“Herhangi birinin yerine geçme şansın varken, acaba dünyayı değiştirecek birini mi seçerdin, yoksa basit birini mi? Kim bilir… Bu tamamen hayal gücüne kalmış bir soru.”☺️
2 ay
“Herhangi birinin yerine geçme şansın varken, acaba dünyayı değiştirecek birini mi seçerdin, yoksa basit birini mi? Kim bilir… Bu tamamen hayal gücüne kalmış bir soru.”☺️
Bir günlüğüne başka biri olabilseydim, kalbi en temiz, imanı en huzurlu bir kul olmayı isterdim. Dünyaya daha merhametli bakabilen, sabrı ve şükrü eksik olmayan biri… Çünkü aslında en büyük huzur, kim olduğundan çok Allah’a ne kadar yakın olduğunda gizlidir.
Bu yazdığın özellikler çok uç şeyler degıl eğer kalbinde böyle bırı olmak varsa bunun için çabalaman yeterli 🌸
Haklısın
Sanırım bir günlüğüne bile olsa yine kendimden çok uzak birine dönüşmek istemezdim. En fazla hayatına dışarıdan imrenerek baktığım, yükü hafif görünen birinin yerine geçip gerçekten iç dünyası da öyle mi görmek isterdim. Çünkü uzaktan kusursuz duran hayatların içinde bile bilinmeyen yorgunluklar oluyor. İnsan bazen başkası olmayı değil, kendi içinde biraz daha hafiflemeyi istiyor.
soğuk ve şehirlerarası
otobüslerde vazgeçtim
çocuk olmaktan
Yılmaz Erdoğan Yaşayabilme ihtimali şiirinde geçer. Çocuk olmaktan vazgeçmek zorunda kaldığımız zaman... Kim olduğumuzun önemi de kalmaz. Bir gün ya da bir ömür...
Trump yerine geçerdim şu bok ettiği şeyleri bi düzeltmek isterdim
Ben bir günlüğüne Elon Musk ya da benzeri güçlü bir iş insanı olmak isterdim sanırım 🚀 Çünkü o bir günde alınan stratejik kararlarla, fonlarla, projelerle çok daha büyük etki yaratma şansı olurdu. Sonra da kendi hayatıma dönüp bildiklerimi, gördüklerimi burada, kendi küçük dünyamda kullanmak isterdim 🌍✨
Cevap
31Cevap
Kuzey Kore lideri olmak isterdim adamı seviyorum ya 😅
Bende akıllı sayılmam 🤣
kendim olurum sadece
Dünyayı yaşanılası bir yer haline getirebilecek bir insan olmayı güçlü ama düşmanım da çok olurdu genede vazgeçmezdim sanrım
Erdoğan olmak isterdim. Medyanın karşısına çıkıp söyleyeceğim tek şey ;
- Koyun olmasaydınız kandıramazdım...
1 günlüğüne ne gerek var sonuç aynı sonrası var bid rbunun o yüzden gerek yok ya
Kimse olmak istemem ya ne gerek var böyle iyi
Olur sen kim olmak istersin
O kimmiş ya bakacam
Hahah napcan merkez bankasını mı dolandıracsn
😅😂 o iyiliği yapar mısın harbi 😂
Oo iyi şimdiden teşekkürler
Kimsenin yerine değil ama kendim için birşeyler isterdim.
lenardo di caprio olurdum ya kızlar benim çevremde dönerdi varya of
Çok istediğim bir şey var onun yerine geçip istediğimi yapardım
Kim bu?
1 günlüğüne sen olayım 😀
güzel soru düşünmek lazım
Henry Cavill :D
RTE mi demeliydim acaba :D
Yüzlük rakı olurdum. Beni bitirene kadar o muhabbeti dinlemek güzel olurdu.😂😂😂
evet isterdim yaaaa kiz kardesimin yerine olmak isterdim
burdamisin
Yeryüzünden silinmek isterdim direkt
ReiZ olup aninda istifami basardim 😅🤣🤪