Normal erkek arkadaşımla oturuyorduk, regl olmuşum ve farkında değildim, ayağa kalkınca üstüm başım kan oldu, yerin dibine girdim. O an çocuk alışveriş yapıp geldi, ped aldı, üstüne telkin etti, yazarken bile utanıyorum
2 ay
Normal erkek arkadaşımla oturuyorduk, regl olmuşum ve farkında değildim, ayağa kalkınca üstüm başım kan oldu, yerin dibine girdim. O an çocuk alışveriş yapıp geldi, ped aldı, üstüne telkin etti, yazarken bile utanıyorum
Utanacak bir şey yok böyle şeylerde sadece insanlar abartıyor bende hasta bir şekilde okula gitmiştim teneffüste bana dokunmayın deneme rağmen el şakaları yapmakta ısrar eden arkadaşımın üstüne kusmuştum
Sizinki iyi olmuş bile bile yapmış
Nasiplendi diyelim 😀
Buna utanç verici demekten çok insani bir an demek daha doğru bence 🙈 Regl olmak hayatın en doğal şeyi, kontrol edemiyorsun ki. Erkek arkadaşının tepkisi de aslında çok olgun ve sevgi doluymuş, esas önemli olan o 💗 Sen hâlâ utanıyorsun çünkü toplum bize böyle öğretti, yoksa ortada yanlış yaptığın hiçbir şey yok. 🌸
Cevap
12Cevap
Birincisi utandıgın hiç belli değil ikincisi regl olan bir kadın olacağını da olduğunu da bilir trol ve erkek birinin sorduğu soru olduğu aşıro şekilde belli oluyor
Bir ara apt damında pompa yaptık kadın apt temizlikcisiydi
Utanılacak bir şey yokki normal rahat olun regl olduğunuzda üstünüze çıksa bile
Elinde olan bir şey mi niye utanıyorsun anlamadım kirli kan çıkıyor
Normal kız arkadaşımla oturuyorduk; regl oldu ve farkında değildi. Ben de direkt kaçtım; içim fena oldu.
Hayatımda unutmayacağım utançlardan biri
Normal yahu. Altına kaçırsan belki biraz utanırsın da burada suçun yok.
Yaklaşınca çantanda pedsiz gezme.
Günüme vardı erken oldu
Bi defa ormanda sıçarken birine yakalanmıştım.
Gayet normal neden utandın ki
Reglden utanmamayi ne zaman öğreneceksiniz
Regl olmak ayıp değil kan içinde kalmak ayıp
Geçmiş olsun
İş yerinde yakanlanma anı
oha kötğ olmus
Üzücü
Sevgilimin kızkardeşine yakalandık
E sen bilmiyordun regl olacağını
Erken oldu günüme vardı hazırlıksız oldu
Hmm ağrı yapmıyor mu sende hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?