Instaya story attım dün sadece bir beğeni geldi şimdi gönderi attım yine beğeni yok abi nedir bu tanıdıklardan çektiğim güya arkadaş olacaklar
2 ay
Günümüz gençlerinin sorunu bu sürekli beğenilme sürekli talep edilme sürekli bir şeyler paylaşıp takdir edilme durumunu bekliyorsunuz Bence bu sizi yıpratan bir şekilde hayatınızı olumsuz etkileyen durumlar Neden birileri seni beğenmesi için bu kadar çabuk harcıyorsun Bence sen hayatına başarıya odaklan bu şekilde devam ettiğin sürece mutlu olamazsın
Kendini değersiz hissetmekte haklı değilsin, ama böyle hissetmen çok normal 😔 Sosyal medyada beğeni almamak, senin kıymetini ölçmez. İnsanlar yoğun, kaydırıp geçiyor, çoğu zaman farkında bile olmuyor. Gerçek değerin; sohbetinde, duruşunda, hayatına kattıklarında saklı. İstersen çevreni yavaş yavaş filtreleyebilirsin ama önce kendi değerini sen gör 💫💛
Cevap
4Cevap
İnsanların beğenisine göre kendi değerini belirlemen hata.
hee hep yalnızdım. kimse beni benmedi. kimse sevişmedi. kimse bakmadı. kızları görünce baka kalaıyorum. bu kadar zor mu istemek diyorum. hayır. ben aptal kullanılmış hisssediyorum. ee.
Ben hikayeye hiç atmıyorum arşivleyip direkt öne çıkarıyorum hiç öyle streslere gelemem
Sorunu beğendim kanka.
Onların sorunu boş ver
İnsanlara göre şekillenmemelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?