Yani birçok seçenek olmasına rağmen yalnızım diyen kızları anlamıyorum. Bunu gerçekten merak ediyorum. Yalnız olmayı nasıl başarıyorsunuz?
2 ay
Etrafta bir çok erkeğin olması bir şey ifade etmiyor biz yalnızız dediğimiz de bizi anlayacak dinleyecek sevecek birinin olmadığını ifade ediyoruz başka erkeklerin geliş amacı zaten takılmak kandırmak veya üzmek
Bunu anlayabiliyor musunuz peki? Mesela bi erkek yaklaştığı zaman amacının ne olduğunu saklamaya çalışsa bile bi şekilde anlayabiliyor musunuz? Takılmak kandırmak vs.
Evet kadınsal iç güdüsü diye bir şey var anlıyoruz laftan sözden kullandığı bir kelime bile bunu anlamaya yetiyor olgunluk denen şeyin ne olduğunu bildiğimizden ötürü erkek ayrımını da iyi yapabiliyoruz ha bazen kanıyor muyuz evet oda duygusal isteğimiz ağır bastığı için mantık anlık olarak devre dışı kalıyor
Teşekkürler 🙏
Rica ederim
Bunu dışarıdan “bir sürü seçenek” gibi görüyorsun ama içeriden öyle hissettirmiyor 💭
Çoğu kız için mesele seçenek çokluğu değil; güven, saygı, duygusal uyum ve sakinlik arayışı.
“Yalnızım” demek bazen “standartlarımı düşürmek istemiyorum” demek aslında.
Yani yalnız kalmak çoğu zaman başarısızlık değil, bilinçli bir filtreleme süreci oluyor 😊💫
Cevap
1Cevap
Hepimizin çevresinde kız erkek var, Var diye hepsiyle beraber mi olacağız
Demek ki istediğimiz kişi yok
Etrafında seçenekler olması doğru kişiler olduğu anlamına gelmez. Saçma sapan da olsa ilişkim olsun diyen her kız yalnız kalmaz zaten
Bu benim sürekli evdeyim çünkü kimse beni sevmiyor sıkıldım herkesten arkadaşım yok
Neden arkadaş edinmiyorsun?
Ya yok yok kimse beni sevmiyor olmuyor yaşımda geçti nerden bulayim herkesin çevresi var
Sana günlerdir anlatıyorum anlamıyorsun ki sen kendini kapatmışsın.
Ne alakası var
Sanki herkes bana bayılıyor
Bu şekilde zor ama yinede sen bilirsin
Çözümü yok demistim
Peki
Mesaj atmayida bıraktın aynen
Önemli olan dengini bulmak
Seçenek çok degil adam yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?