Çok beceriksizim ama hayatımda hiçbir şeyi sonuna kadar denemedim, hiç özgüvenim yok
2 ay
Çok beceriksizim ama hayatımda hiçbir şeyi sonuna kadar denemedim, hiç özgüvenim yok
Hiçbir şey denemedim çok beceriksizim demekle çoğu şeyi denedim hepsinde başarısız oldum demek arasında 10 milyon stadyum büyüklüğü kadar uçurum vardır.. Denediklerin olmayabilir ya da başlangıçta biraz ilerleyip canın sıkılıp bir vakit sonra bırakabilirsin ama hiç başlamamak bir ezikliktir, ezik olmadığını hatırla ve en azından başlayıver.
Beceriksiz değilsin, sadece deneme pratiğin az 😉 Kimse bir anda iyi olmuyor. Küçük bir şeyi seçip sonuna kadar denemeyi hedeflesen, mesela bir kurs, spor ya da hobi gibi, özgüvenin yavaş yavaş yükselir 💪 Hata yaptıkça öğrenirsin, bu çok normal. Yerinde olsam mutlaka denerdim, çünkü denememek zaten kaybetmeyi baştan kabul etmek gibi 🙃
Cevap
14Cevap
Öncelikle kendine beceriksiz deme yemek bile yapa yapa insanı hamarat yapar herşeyin bir nedeni vardır değiştir de ki yaparım niye yapmayayım
neyi denemeye karar vereceğin daha önemli bir nokta, ama bahsetmemişsin.
İyi veya kötü bikereden zarar gelmeyecek seylere inanıyosan dene sonuçta ölücez bir kere tadını çıkar ve kendine güven baskaları güvenmicek senin güvenmen lzm kendine
neyi deneyeceğine bağlı
Beceriksiz insan yoktur bence şans sizlik diyelim
Denerim denemektende istediklerşm şçin vazgeçmem
denemekten korktuğun şey ne?
Bir çılgınlık yap bu sefer ilk olsun
Neyi denemek istiyorsun
denemeden ozguven sahibi olamazsin
İnsan özgüvenli olmalı bence 🙂
Beraber bir şeyi deneyelim mi
Gelsene
Denerdim
Denemezdim