1 tane ya çok değil 1 tane aklı başında sağlıklı düşünen insan yazmaz mı 😂 Herkes mi manyak herkes mi psikopat, Bakırköy'deki hastaların eline telefon mu verdiler ne yaptılar anlamıyorum ki 😂
Bu sitede aklı başında, mantıklı düşünen normal bir insan bulmak neden bu kadar zor oldu?
Sen hala bulamadın mı birilerini, zor beğeniyorsun tam bir başak burcu 🤣🤣 Bu siteden normal bir insan çıkmaz zaten çıkan da sana yaramaz, arama artık boşuna🤣
Hiç kimseyi takip edip arkadaşça yorumlaşmıyorsun ki, herkes senin için bir sevgili potansiyeli. Olursa sevgili olur olmazsa git modundasın. Tabii ki sıkılırsın böyle 😂
Arkadaşın bana ne faydası olacak allasen işim gücüm yok durmadan dert anlatacak onu dinle akıl isteyecek akıl ver onla mı uğraşıcam 😂 birlikte olmadığım hatunun kahrını çekemem ben 😂
Burada da dışarda olduğu kadar manyak var merak etme, yalnız değilsin 😂 Ama “aklı başında” dediğin şey de çok kişisel. Senin saçma bulduğunu başkası normal görebiliyor. İnternette insanlar filtrelerini bırakıyor, o yüzden daha uç tipler göze batıyor 😅 Biraz sabır, mizah ve seçici okuma ile gayet mantıklı tipler de çıkıyor karşına 😉