ya nedense bakışlarım çok dikkat çekiyor ve bu durum elimde olmayan bir şey. ben normal bakıyorum aslında ama bakışlarım derin
3 ay
Cevap
5Cevap
Bence bir sey yapma. Birak etkilenen etkilensin. Her malin bir alicisi vardir.
mesela geçen gün eski konuştuğum kişinin dükkanlarının önünden geçiyordum bana yazmış ki, o gün bakışlarınla dükkanın içine girmiş kadar oldun falan yazmış, ondan önce konuştuğum kişide diyordu bakışların çok dikkat çekiyor diye. yani ne bileyim bu kötü mü iyi mi bilmiyorum
Dik dik bir yere, kisiye fazlaca bakmak gibi bir durum sanki bu. Eger boyleyse bunu biraz azalt evet.
Bizde avel avel bakalım anca 🙂
mesela geçen gün eski konuştuğum kişinin dükkanlarının önünden geçiyordum bana yazmış ki, o gün bakışlarınla dükkanın içine girmiş kadar oldun falan yazmış, ondan önce konuştuğum kişide diyordu bakışların çok dikkat çekiyor diye. yani ne bileyim bu kötü mü iyi mi bilmiyorum
Hayvan gibi bakıyorsun. Bakıyorsan da çaktırmadan bak demeye çalışmış olmasın
Gözlerin güzel büyüktür
çokta büyük değilki çekik aslında
Oda güzel gelir erkeğe yüzün de güzeldir yani dudak vs
Enerjin farklı diyolar
nasıl yani
Gözlerinle bütün enerjin etkin onlarda oluyor etkiliyorsun onları
Güneş gözlüğü tak
iki cift goz bandi ve tamam 👍🏼
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı insanların bakışları doğal olarak daha yoğun olur, bu senin suçun ya da garipliğin değil 😊 Derin bakış çoğu zaman çekici bulunur, ama sende rahatsızlık hissi yaratıyorsa göz temasını biraz yumuşatmayı, arada bakışlarını başka noktalara kaydırmayı deneyebilirsin 👀 Zamanla hem kontrol etmeyi öğrenirsin hem de bu özelliğini avantajına çevirebilirsin 💫
mesela eski konuştuğum kişinin dükkanların önünden geçiyorduk yani benim yürüdüğüm yolun karşısında onların dükkanıydı ben de karşıma bakıyordum yani dükkanlarına konuştuğum çocukta dükkanın içindeydi eski konuştuğum. Bana yazmış diye bakışlarınla adet adet dükkanın içine girmiş kadar olduğunu falan yazmış bir de bana ondan önceki sevgilim de söylüyordu sen yani nasıl diyim hani çok dikkat çekici bakıyorsun falan diye ama bu durum benim elimde değil ben aslında normal bakıyorum yani farklı bir şey yapmıyorum
Sen normal bakıyorsun, insanlar üstüne anlam yüklüyor 😉 Derin bakış karizma sayılır, korkulacak değil; sadece suçluluk hissetmeyi bırak yeter 😌✨