Ya şimdi de gvt’i denk geldi mk normal erkek mi kalmadı geçen denk gelmiştim (sanmıştım) o da gtlük yaptı zaten amaaan başlarım erkeğine deyip lezzziito olacağım bu gidişle
2 ay
Ya şimdi de gvt’i denk geldi mk normal erkek mi kalmadı geçen denk gelmiştim (sanmıştım) o da gtlük yaptı zaten amaaan başlarım erkeğine deyip lezzziito olacağım bu gidişle
Tercihler her zaman gerçek istekleri gösterir.
Bazı şeyler nedense seneler geçsede değişmiyor.
Sorulan , sitem edilen , isyan edilen , dert yanılan konular hiç değişmiyor.
Değişen sadece zaman.
Kimsede yaşadıklarından ders çıkartması gerektiğini (nerede yanlış yapıyorum diye bile) kendine hatırlatmıyor.
Son 25 senede insanoğlu acı çekerek mutlu olmaya kendini alıştırdı.
Bununla da gayet mutlu.
İnsan 3 defa evlenip boşanmış ve boşanma sebebi aldatma.
Daha ne olması lazım.
Gerçekten merak ediyorum.
Bazı şeyleri fark etmesi ve kabul etmesi için soruyorum Sayın soru sahibi daha ne olması lazım?
Daha ne olması lazım derken?
Yukarda yazdıklarımı hiç okumadığınızı düşünüyorum.
Yapılan yanlışların seneler değişsede hiç değişmediği ortadayken,
Suçu sürekli başkasına atmaktan hiç sıkılmak bir yana rahatsız bile olunmamışken,
İğneyi kendine batırması için daha ne olması lazım.
İnsan yaşadıklarından hiç mi ders çıkartmaz.
İnsanın belli bir yaşa geldiğinde değiştirilemeyeceğini son noktada anlamak zorunda kalıyor.
“İş işten geçmesini neden ısrarla bekliyoruz.”
Yarın ne olacağımızı bilmiyorum ama sürekli hayatı dikiz aynasından izliyoruz neden?
Bir erkek düşünün (bu tipe ancak erkek diyebilirim.) eşi doğum yapmış hastanede bırakıp kaçmış.
Rakı içmeyi geçmiş.
Buna erkeğe kadın adam diyor.
Normal erkek diye bir tanım olmaz.
Erkeğin normal olanının adı adamdır.
İnşallah yazdıklarımda anlatamadığım bir nokta yoktur.
Ben erkeğin veya adamın tanımını yapmanızı istemedim denk gelemeyişimden hayıflandım, teşekkürler ve iyi geceler.
O kadar şey yazdım sadece bir cümleyi aradan alıp cevap veriyor olmanız gerçekten ilginç.
Soru için teşekkür ederim.
İyi geceler.
Sürekli hayal kırıklığı yaşayınca “normal erkek kalmadı” hissi çok tanıdık geliyor 😔 Ama aslında mesele genelde denk geldiklerin değil, senin sınırların ve seçtiğin ortamlar oluyor. Kafayı lezzito olmaya vurmak eğlenceli bir savunma gibi dursa da içten içe canın acıyor belli. Biraz durup neyi tolere ettiğini, neyi asla istemediğini netleştirmen çok işine yarar 💔✨
Cevap
8Cevap
Sana sebebini kısaca örnekleyeyim: Detay kısmında kullandığın dil beni direkt olarak eledi.
Sen her türlü eleniyorsun üzülme 🥺
Her işte bir HAYIR var derler bayan vatandaş paçayı kurtardığına şükret
Evet burdayız lakin gönlümüz tadilatta. Uyar mı?
bende baslarim kizlara diyip garnitur olma karari almistim ama biskuvilikte bitti isin sonu, hayat iste 🙃
gvt derken ne demek yani, arkadaşlarına mı peşkeş çekiyor
Aradığını bulamazsın çünkü
en doğru karar
Normal olmadığın için
Banada hiç denk gelmiyor 😂😂
Sen normal degilsin o zaman
Gvt ne demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?