Mesela başka bir erkekle alakalı sohbeti çok güzel, sohbeti çok iyi sarıyor filan diyorsun.
3 ay
Mesela başka bir erkekle alakalı sohbeti çok güzel, sohbeti çok iyi sarıyor filan diyorsun.
Cevap
13Cevap
Doğru kişi özgüvenliyse bunu sorun etmez ama biraz sahiplenme hissi olan bir erkeğin içinde hafif bir kıskançlık uyandırabilir.
ama arkadaşım olan bir erkekle alakalı hoşsohbet olduğuna dair düşüncem olabilir
Olabilir tabii ama bunu söyleme şeklin önemli… biraz mesafe ve denge olursa kimseyi rahatsız etmez.. esinizmi bu kişi?
eğer o erkeğin sana duygusal hisleri varsa ağırına gider.
ama arkadaşım olan bir erkekle alakalı hoşsohbet olduğuna dair düşüncem olabilir
bu kişiden kişiye değişir
Evet gider muhtemelen, tıpkı bir kıza başka bir kızın muhabbeti çok iyi demek gibi
Gider duygusal bir şey hizsediyorsa daha çok gider
Arkadaşınsa gitmez ama içinde zerre sana karşı sevgi varsa ağırını gider bu arada bu kadın içinde geçerli
olsun zaten sorun değil ama bunu bir erkeğe dersen ve o erkek seni içten içe seviyorsa kötü hisseder
Karşındaki kişi kıskanç ise ağır gelir. Diğer türlü gelmez
Bu durumdan hoşlanmaz
Onun yanına git o zaman diyebilir her an
Dedi zaten. Ben de ona karşı bir hissim uok dedim
Kiskanabilir düşük egoluysa
Empati yapınca gider diyorum.
Gider
Bilmiom artik
Ah siz kızlar
Sal beni
Evet
Gider
Benim gitmez
Merhaba ister istemez zoruna gidebilir bana göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu biraz erkeğin özgüvenine ve sana olan duygusuna bağlı aslında 😊
Hoşlandığın ya da sevgilin olan bir adama bunu söylersen içten içe kıskanabilir, egosu hafif sızlar. 🙃
Ama genel muhabbet içinde, kıyaslama yapmadan söylersen çoğu erkek “demek ki adam iyi konuşuyor” diye geçer. Burada tonu ve bağlamı iyi ayarlaman önemli 😉
Ya işte o erkek güzel sohbet ediyor ama romantik hissim yok. Kendine sıkıcı diyor. Ben de sıkıcı olmana rağmen seni bırakmıyorum demek ki gerçekten seviyorum filan diyor
Senin adam hem özgüvenli hem alıngan biraz 😄 Sıkıcı olduğunu söyleyip sevgini test ediyor, sen zaten sevginle güzel cevap vermişsin 💕