Yaşı en fazla sınırı kaç olsa takarsınız siz aşık olsanız bile ya da karşı cins olsa bile
3 ay
Yaşı en fazla sınırı kaç olsa takarsınız siz aşık olsanız bile ya da karşı cins olsa bile
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
4 yaşdan sonra takılırım
4 çok yaş değil ama yaşına yakın ama
Yaşıma yakın olsun işte ideali bu bence diğer türlü abartı
Neden abartlı olsun illa yaşa yakın olacak kayde yok ki insanların tepkilerini takıyorsun
Takmıyorum görüşüm böyle olmaz mı:)
Senin görüşün olamaz ki sizi toplum yönlendiriyor aile çevre toplum onların etkisi var ama muhafazakar toplumuz güya
Görüşüm böyle ideal geliyor
Topluma göre 5 ve 10 yaş farkı olmalı da
Ben farklı düşünüyorum toplumu takmış olmuyorum bu durumda demi?
Aynen takmıyorsun kimseyi kendini kandırmaya devam et sen
Herkesin görüşü farklı neden bu kadar takıldın ki?
Kimsenin görüşü farklı olamaz hele aşk meşk yaş sorunların da birileri yönlendirme öyle yetiştiriyor ya da karşı çıkıyor kendini öyle alıştırıyorsun kafana öyle giriyor sonra yanlışı olana normal karşılıyorsun bütün sorun orada
Bak senin görüşüne de saygı duyarım iyi geceler:)
Sıkıştı popon kaçıp gidersin ancak gerçekten kaçmak kolay asıl onu tartışmak yaş kaçtı
Bak seninle konuşurken saygımı korumaya çalışıyorum. Biraz daha saygını koruyabilir misin?
Saygıdan kasıt nedir burada saygısızlığını nerde gördün orta doğu kafası ile yaşıyorsun boktann hayatın var Erkek eli tutacak kadar cesaretin yok
Üslubun yanlış. Kendi düşüncelerini benimde benimsemi istiyorsun mesele bu. Saygı yok. Kullandığın kelimele ve iğneliyici cümlelerine bak. Sanırım yaşın büyük olmalı böyle olduğuna göre.
Saygınlığın düşünce filkirler gerici olabilir fazla uzatma işine bak git evde çürü bu kafayla boşluktan aile içi çok düşersin benden demesi
Kaç yaşındasın?
Bu kadınla nasıl konuşman gerektiğini bile bilmiyorsun asıl sen evde çürürsün. Aile içi?
Çok rahatsızsan yorumumu silebilirsin çok da umrumda olmaz
Bir kadınla
Senle nazik kibar konuşunca ne değişecek günün sonunda bana der misin tesettürlü müsün
Aynen senin gibi evde çürütmüyorum herkesten kaçmıyorum
Benden küçük olması şart.
Neden ki senin yaş o göre yorum yapayım
Ben 31 yaşındayım
31 ise normal anlıyorum birde balık etli misin
20 25 yaş arası seviyorum. Çıtır babyface
20 evet de 25 büyük ama size liseli öğrenciler yürür mü ama
Hayran oluyorlar
Sorunu beğenseee bii ama halka açık yazamadın rahat değilsin
Gerçektem mi kaç kilosun sen
En fazla üç
Üç yaşına yakın ama 7 8 yaş olsa takar mısın
Niye takayım ki bileklik mi sonuçta ahahahaahah salarım
Ne bileyim Kızlar çok takıyor açılmıyor size büyük biri teklif etse açılır mısın
Tanımadığım adamı neden kabul edeyim tanıdığımda da nasıl gördüğüme bağlı değişir ama çok fazla yaş var varsa sıkıntı ağa
Tanımadığın demedin mesela örnek vereyim bi ortamda işte okulda arkadaş oldun biri araçı ile ve denk geldi size aşık oldu öyle gelişir o mana da çok değil en fazla sınırı 8 9 10 olsun takar mısın senin de ilgini çekse
Yok ya kalp bu yaşa bakmaz ama kişiden kişiye değişti aşık oldum mı gözüm beni bile görmez mesela ama o kızı bilemem
Aşık hoşlandı sende oldu mu nasıl belli ediyorsun o önemli
Elim ayağım birbirine girer ya benim of of gözümde canlandı koskoca mazi herkes göre değişir ama bakışlar çok önemli utanıp sıkılıyor mu sana karşı yoksa rahat mı ona bir bak
İlgisi olması için utanıp sıkılması lazım öyle mi belli oluyor :D koca mazi derken
Ne biliyim ben ya kızları da anlamıyorum kş kız arkadaşım bile yok arkadaş hayırdır hayatımı mı anlatacağım sana olsa sana değil kız arkadaşlarıma anlatırdım da nerde o şans
Neden kaba saba biirsin öyle sohbet ediyoruz hayatı anlatma demedim genel olarak sordum ama nasıl yok sen Erkek misin
Yok artık bi erkek olmakla suçlanmadığım kaldı sağol ya yani erkekler kadar kötü olmalıyım kş çevremde bir tane dişi sinek yol de mi
Kaba değilim bi kere
Ayrıca ben Fe istesem aşk yaşayabilirim
Ama yaşamıyorum neden kafa rahat sana da tavsiyem
Evlenmeyeceksen kızı oyalama
Gelecekteki karın da birilerine aşık olup da aşk tavsiyesi alma niyetine kızlarla sohbet etsin istemezsin de mi
Evlenmek derken kimseden bahsetmedim neden rahat olsun yoruyorsunuz çok :d
Kim yoruyor ben mi ooo sen daha ban tahammül edemiyorsun evlenme seni alan iki günde boşar ahahahaahaha
🤣 Kızım sen demedin aşık olma birine açılma tavsiyem bu demedin mi ondan yoruyor mu ama
Ya ne bileyim ben arkadaş diyoruz bir şeyler her denileni kaale alma çok yorarlar seni arkadaş ben bile almıyorum beni kaale ahahaahahahahaha
Sende öyle misin yaşınız kaç
Ooo biri olmayınca diğeri olm siz erkler var ya hepiniz çapkınsınız aynı ben ahahaahahah
Ne alaka ne çapklığı sen liseli misin
Evet yaşım 10 sen nerelisin
Bende inandım 10 olduğuna 10 olsan nu saatte uyurdun
Evet ergenin tekiyim ben annem telefonu 9 da alıyor uyudu ben de gizlice aldım nasıl zekiyim de mi ahahaahhahahahah
Makara geçiyorsun belli şu yaşını yazsana yorma tatlım
Hayırdır olm ben nerden tatlın oluyorum senin ayrıca sırtında mı taşıyorsun beni ne yormadı ae
Sonu aw olacaktı kardeşim yanlış anlama
Ben senin yaşın kaç tahmin ediyorum neyse senin annen şişman sanırım
11 yaş çok mu
Normal ama sana bağlı senden büyük olsa açılır mısın ya da açılsa tepkin ne olur
Konuşuyoruz biz zaten
Konuşmak değil sevgili oldun mu flört ediyorsun
Ne olduğumuz belli değil iki günden beri konuşmuyoruz zaten
Yani ne sen açılıyorsun ne o o mu çok yazar sen mi
Aynı oranda konuşuyorduk ikimiz de açıldık birbirimize
Açıldınız mı senin yaşın kaç
Açıldık diyorum ya
İlk kim açıldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence yaş farkından çok, hayat evresinin uyumu önemli 💭 Mesela 22’ye 35 biraz zorlayıcı olabilir ama 27’ye 37 gayet yönetilebilir geliyor 😊 Benim için 8-10 yaşa kadar, hayat bakışımız ve hedeflerimiz benziyorsa çok da takılmam. Ama 10’u geçince “aynı yolda mıyız?” diye sorgularım ister istemez 🙃