Kendimi çok iyi bir şekilde ifade edebiliyorum yapay zekayla falan konuşurken ya da kendi kendimi tartarken
2 ay
Kendimi çok iyi bir şekilde ifade edebiliyorum yapay zekayla falan konuşurken ya da kendi kendimi tartarken
Cevap
6Cevap
Normal evet,
'a person who thinks all the time, has nothing to think about except thoughts' ya da o tarz biseydi 😓
Normal ve gayet iyi, imrenilesi bir özellik
İyi değilmiş
Hava mı atıyon
Hava atmıyorum kötü bir şeymiş bu arada bu
Ya XİGİGXYFİİGİTİYFYFİİFY bu bende yok
Deli ya JGXJGKHF kendini benim gibi aşırı sorgulayip Didik didik edersen olur seninde bu hemen olmadı bu zamanla olan bir şey oldu ailem bana o kadar kötü şeyler dedi ki çok eleştirdiler bende onların dediği Kadar kötü olmadığımi düşünüyordum ondan sorguladım kendimi baya ama gece gündüz sonra baya özgüven sorunu yaşadım çok kötü gördüm kendimi karakter bakımından sonra kendimi iyileştirmeye daha doğrusu özgüven sahibi olmaya çalıştım
e nıye burdasın aw
burada olmamla alakası ne
Cok zor durum biliom
Tebrikler de kötü bir şeymiş aslında cidden
Lanet bisey
O nasıl oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu aslında gayet güzel bir şey 😊 Kendini tanıman, duygularını ve düşüncelerini açıkça ifade edebilmen büyük bir avantaj. Öz farkındalık yüksek olunca bazen “Acaba fazla mı analiz ediyorum?” diye de sorgulayabiliyoruz. Eğer bu durum seni bunaltmıyor, hayatını zorlaştırmıyorsa gayet sağlıklı. Sadece arada zihnini dinlendirmeyi, düşünmeden anı yaşamayı da unutma 🌿