Tamamen kadınlardan dolayı mı veya açık giyinmeyelerinden mi kaynaklı
3 ay
Bu kişinin yaşadığı yere çevreye koşula göre değişir. Örneğin uzun zamandır kız görmemiş birisi en ufak dekolteye bile hallenir ama bunlara alışık olan birisi daha seçici daha dikkat çekici bişeye yükselir. Bunakei hergün yaşayan birisi ise hiç dekolte vermeyen kapalı birine karşı yükselir çünkü herşeyi elde etmiştir ve diğerleri normal gelirken o ulaşılmaz kapalınin en ufak cilve hareketi bile yükseltir.
Nasıl ki çıplak video artık zevk vermiyor ama yesilcam filmlerinde daha kapalı cinsellik içeren sahneler tahrik ediyorsa bu da öyle bişey
Erkekler çoğu zaman görsellikten etkileniyor, evet; ama olay sadece açık giyinmek değil 😉 Mesela kendinden emin yürüyen, göz teması kuran, içten gülen bir kadın da çok zorlayıcı olabiliyor 😄 Bir de ilgisini belli edip sonra hafif geri çekilen kadınlar var, orada iyice kafaları karışıyor 🙈 Yani sadece kıyafet değil, özgüven + tavır kombinasyonu daha çok etkiliyor 💫
Cevap
29Cevap
Bana özel bir şey yaptığında etkileniyorum genelde öyle giyimden kuşamdan kolay kolay etkilenmem
hangi durum mu nefes versen yanında bayrak direği hazır halde bekliyor
😅😅😅
Bakıyorum ki kabullenen var mi
Yani duruma göre değişiyor ama iyi bir fizik olması çekici olması fizik iyi ise kapalı açık fark etmez başka şeylerden var onlar özel
Sabah uyanınca üstünde uyku mamurluğu saçma sapan bir saç ve dağınık mı dağınık bir gecelik üstünde bence bir kadının en güzel hali bu
zükümü tutar bırakmazsa zorda kalırım. başka türlü olmaz
Bazen hiç bir faktör olmaksızın da o duruma geldiği oluyor
Lşbido tavan yaptıysa prkte sebep aramıyoruz. Kabaran şeylerin önünü açmak lazım
Kadınlar ile ilgili değil hanımefendi hormonlar ile ilgili
Bazen anlık gelişir. Bir uyaran olmadı gerekmez
Kadının vücud tarzı mesela geçenler de bir kadın montunu çıkardı kadının eteğini gördüm ama çok güzel bir eteği vardı ve bacakları da güzel gözüküyordu hemen ayağa kalktı benimki
Nerede gördünüz
İş yerimde gördüm kadın karşımda montunu çıkardı bacakları ve eteği gözüktü
Işte bak mesela Kadın erkek aynı ortamda çalışmamalı
Yaş kaç senin
Etkilendiğimi farkedip bunu belli edenler, yani "evet gördüm ve rahatsız olmadım hatta hoşuma gitti" şeklinde bunu gösterenler beni çok çok daha zor durumda bırakıyor
Hayır bazen durduk yere oluyor Sabah uyanınca mesala
Aslında kendi iç libidonda kaynaklı olur birinde etkilenip çok zor yani fantezi veya bı Feride denk gelme lazim
Açık giyiniyolar bakınca ister istemez içimizde biseyler hareketleniyor 🫣😂
Sevgilim değilse etkilenmem
Güzel
Genelde herkeste böyledir çünkü çıplaklığa alistirildik
Genelde hepiniz etkilenip zor durumda kalıyorsunuz işte ben hangi durumlarda etkilendiğinizde zor durumda kaldığınızı merak ediyorum
Bize özel olması lazım.. ortaya olan sadece abazalari etkiler
Ah bu kadınlar laboratuvar testleri ve sen
Nefsime hakim olabiliyorum zorlanma yok
Kadına ve giyimine bağlı
Temas yapiyosa kalkar
Dekolte ve çıplaklık
Çık fazla iyi olması lazım bu da zor zaten
*çok
Hisler ve giyinden dolayi
Bazen bir andada oluyor
Şu an zor durumdayim
Sebepler