İşleri zorlaştıran kadınları seviyolar bence.
Karşılık veren vermeyen değil ama zorluk çıkartan.. tatlı tatlı.
Erkeğe meşgale oluyor sanırım...😒
Benim duygusal bağım erkeklere karşı yok da.
Merakımdan soruyoz bakalım.
İşleri zorlaştıran kadınları seviyolar bence.
Karşılık veren vermeyen değil ama zorluk çıkartan.. tatlı tatlı.
Erkeğe meşgale oluyor sanırım...😒
Benim duygusal bağım erkeklere karşı yok da.
Merakımdan soruyoz bakalım.
Cevap
9Cevap
Memnun olsun diye gösterdikleri çaba aslında onları bağımlı abone hale getiriyor. En ufak sevgi görmek için.
Bağımlılık gerçek sevgi değilki.
İşte takıntı hale geliyorlar. Sevgi değil sevgiye muhtaç hale geliyorlar. Buda onları bağımlı hale getiriyor. O yüzden zor kadını seviyorlar görüntüsü oluşturuyor.
Farkında değiller mi
Hayır tabikide. Resmen köle haline geliyorlar. Niye farkında olamıyorlar dersen çünkü kadına yaptıkları şeyler kadın memnun oldukça onlar da kadını memnun etmeye programlanıyorlar. Kendisinden çok daha fedakarlık göstererek kadının kendisini çok seveceğini zannediyorlar. Buda bağımlılık. Ama bundan çok memnun oluyorlar bu bağımlılığa. Çünkü kadın memnun oldukça erkeğin de hoşuna gidiyor. Kadın zoru oynadıkça erkek daha çok çabalıyor. Ama bu herkes için geçerli değil. Ben zoru sevmem. Benim hayatıma eş olması lazım leş değil
Hangi narsist bu kadar acımasız olur yaa bu kadınlar harbi şeytan.
Ay hele ben. Aşk insanı değilim ama takılmalık insanı bile narsistten seçmem aga ya.
Narsist seven çok ya. Nedense daha cilveli ulaşılmaz buluyorlar. Psikolojik sorunlar bunlar. Normal şeyler değil. İlişki dediğin iki tarafında birbirine zorluk değil kolaylık yaratmasıdır.
Valla haklısın. Normal değil.
Öyle. İnsanın enerjisini açar sevdiği insan yahu
Maalesef.
Erkek zorluğu sevmez, hayal dünyasında yaşama Nerimancım
Bu kadınlar için de geçerli. onlar da aynı kafadalar
Tam tersi kolay düzgün iletişim kurabilen enerjik ve ateşli bir kadın tercihimdir
Ben zor insan sevmiyorum aksine kibirsiz egosuz doğal olucak
Kızlarda böyle
Kişiden kişiye değişir
kızlar ds sewerr
baba nı mı sildin
tam silmşsib yaaaw
yaşın kaç
Sizde öylesiniz yaş 31 mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada “zor”dan çok, “kolay elde edememe” hissinin verdiği ego beslenmesi var 😏 Erkek egosu, çaba harcadığında kendini daha değerli hissedebiliyor. Tatlı zorluk sanki oyuna dönüyor, adrenalin oluyor 🎯 Ama bu herkes için geçerli değil, duygusal olmasan bile bu dinamiği merak etmen çok normal 💬