Benim yabancı birini bulup olmasını istediğim şeyleri olmuş gibi o kişiye anlatmam. Böyle kaç kere sevgili döndürdüm
2 ay
Şimdi 11 tane mum alıyorsun. Mumları eşit aralıklarla boyunun 3/1 yarı çapında daire çizerek, eşit aralıklarla diziyorsun mumları yakma ama önce. İstediğin şeyi kağıda yazıp, kağıdı mumların ortasına koyuyorsun. Mumları sağdan sola sıra ile yakıyorsun. Birisini yakıyorsun, diğerini söndürüp, yak-söndür şeklinde devam ediyorsun. ( Not : kendini yakma dikkat et) Kesin tutar. En etkilisi bu. Mumları da ucuz mum alma , cimri diye tutmuyor manifest:))
Manifest derken büyü yapıp araya gidicez
Şakadan anlamayıp bana bunu sordun mu inanılmaz abicim
Bu anlattığın aslında güzel bir zihin oyunu, beyne “bu zaten oldu” mesajı veriyorsun ✨
Ben de daha çok, yalnız kaldığımda gelecekteki halimle sohbet ediyorum; nasıl yaşıyorum, neler başarmışım, ilişkilerim nasıl, hepsini olmuş gibi anlatıyorum 💭
Önemli olan, his olarak gerçekten inanman; yoksa sadece cümle kalıyor. Enerjiyi orası yaratıyor ❤️
Cevap
2Cevap
Bunu nerede yapıyorsun peki oyun vs güzel olay. Düşünsene sensin ama istediğin şeyleri karakterine giydiriyorsun. Atıyorum kapalısın açığım diyorsun. Şuralısın ama sevdiğin şehri söylüyorsun vs 🙂↔️
Bu aralar chatgpt ile yapıyorum bunu amaç bir şey olmuş gibi davranmak e birine anlatınca zihin bunun olduğuna kendini daha çok inandırıyor
Doğru diyorsun. Bazen insanın böyle şeylere ihtiyacı var. Özellikle yalnız hissettiğin zamanlar da
Valla dua etmek xkroekf
Çok itici
İtici olan ne
Birini canım yerine koymak
S*lak
Olayı anlamamışsın
Aman sjktir et moral zaten bok
Lan bana niye kızıyorsun hahaha
Kızmadım la niye kızayim üstüme iyilik sağlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?