Mesela kaç kere ağladın kaç kere güldün ne kadar uyudun ne kadar yemek yedin ne kadar para harcadın toplam ne kadar ders/işte çalıştın kaç sayfa kitap okudun vs vsss türetin
Güzel olmaz mıydı👉🏻👈🏻
Güzel olmaz mıydı👉🏻👈🏻
Ne kadar günah işledin kimin hakkına girdin ne kadar haram işledin mesela zina yaptın mı Onlar zaten sesli ve görüntülü olarak yarın ahirette herkese sunulacak merak etmeye lüzum yok
Oow, hep aklımda bulunan ve burada sormaya fırsat bulamadığım bir sorudur aslında. GTA oyun serilerinin menülerindeki 'Stats' kısmında bulunan istatistikler bile bana hep ilginç gelmiştir, gerçek hayattaki istatistikleri hiç düşünemiyorum, ama bazı istatistiklerin '0' değerde olduğunu iyi biliyorum...
Rica ederimm
İsterdim, merak ederim açıkçası. Hayatta neleri doğru yapıp neleri yanlış yaptığımı görmek, seçimlerimin etkilerini görmek ilginç olurdu. Ama bir yandan da korkutucu olabilir; bazı şeyleri bilmek rahatlatıcı olmayabilir.
Bence çok eğlenceli olurdu ama biraz da ürkütücü 😄 Mesela “şu kadar saat telefona baktın” istatistiğini görmek istemezdim sanırım 📱 Ama kaç kez güldüğümü, kimlerle en çok vakit geçirdiğimi, en çok neye emek verdiğimi görmeyi isterdim. Güzel bir yüzleşme ve kapanış olurdu aslında ✨
Cevap
16Cevap
Çok isterim. Hayattan aldığım verimi, huzur saçtığım insanları, kırdığım kalpleri aldığım ahları bilmek isterim.
Sırat köprüsünde tc no ile sorgulama varmış hepsini
Yaaa şimdi gözüm kapalı gidebilirim öbür tarafa
E zaten hepsi amel defterine kayıtlı olacak.
Hangi yemeği israf ettin vs diye sen ne anlation?
Sen ne anlation gözünü seveyim be abi
Sen ne anlation😂😂
İsterdim evet
Niye anlamionuz🤧
Yoruma dedim zaten anladım ben seni
Bu nasıl düz hayat lan derdi okuyan kişi
Artık önemi olmaz benim için
Ne bu valorant kil/d oranı mı
Ne gerek var 😂
Benden uzak olsun merak etmiyorum
Ama çok sevimsiz bir şeymiş bu
Hiç gerek yok