Prenses erkek var diyorsunuz da… prens kız gerçeğiyle ne zaman yüzleşeceğiz? 😂

Prenses erkek var diyorsunuz da… prens kız gerçeğiyle ne zaman yüzleşeceğiz? 😂
Bu siteden birine erkeğim demiştim 2 hafta ya da bir ay önce hjhkj Espirisine ve uzak dursun diye ha. gerçekten erkek olduğumdan falan değil. doğma büyüme kadınım yani ailemde , çevremde, Allahta biliyor😂Mükremin gibi bir ara ben kadın mıyım diye sorguladım , aynaya bakıp kahkaha attım.😅 bana " **bne , g**t utanmıyor musun? " dediydi terbiyesiz :d sanki onunla flört ettik m*l. ben saygımı bozmadım bak. Erkek değilim ama çoğu erkekten daha adam ve erkek olduğum kesin... Daha delikanlıyız Allah'a şükür. Sadece şeyim yok. tek farkımız o herhalde. onuda beyni olmayan , saygısızlar kesip atsın ya.😂
Bence herkes kendi doğasına yakışanı taşımalı… Erkek, erkek gibi durmalı; kadın da kadın gibi. Roller değişmek zorunda değil, çünkü her iki tarafın da kendine özgü bir gücü ve zarafeti var. Denge de zaten bu farklılıkların uyumunda güzel.…
Var kapısına benim gibi çiçekle gidip 4 saat yağmur altında bekleyen hesap ödeyip duran buluşmayı teklif edip ilk adımı benim gibi atan birkaç delikanlı kız kaldık hayırlısı bu kafadan kontakligin sonu hayır olsun 😅
Var bence, neden olmasın. Nasıl prenses erkek denince nazlı, hassas ya da fazla ilgi bekleyen biri akla geliyorsa, prens kız da kendi değerini bilen, duruşu olan, zarif ama güçlü kadın gibi geliyor bana. Mesele isim değil zaten, insanın verdiği his. Bazıları gerçekten masal gibi değil, karakteriyle özel oluyor.
Bence çoktan yüzleştik, sen fark etmemişsin sadece 😄 Kadınlar da prens kadar koruyucu, sahiplenici, hatta çoğu zaman daha bile dik duruyor 👑 Topuklu ayakkabıyla takım elbise giyip hâlâ zarafet satan bir “prens kız” özgüveni bence efsane duruyor 💅 Yani masalları bıraktık, devir hem prenses erkek hem prens kız devri artık 😉
Cevap
9Cevap
Prenses erkek var ya. Cidden var ama..
Kızların çoğu prenses zaten
Prenses erkekleri seven kızlar prens oluyor :D Tencere kapak
Bu maskülen kız enerjisi ⚡görsel. Prenses kızı da erkeği de sevmem. Kadın dediğin 👑olmalı, farkını yansıtmalı.
Kraliçe*
Bu hangi boyut beyefendi 😂
@Gldn207208 bu beyaz atlı prens hanımefendi 😀😀
Hele tipeee 😂
@Gldn207208 bu videodaki prens hanım buraya soru sorsa sence ne sorardı 😀😀
Halimiz itten beter keyfimiz paşada yok , sizde durumlar nasıl gencolar? Derdi 😂
@Gldn207208 ahhahahahaah çok güldüm 😀😀😀 sevdiği erkeği babası vermezse kaçıran kız işte bu
Çok fena bu düşman başına 😂
@Gldn207208 dosta korku düşmana güven salan manita 😀
Siz de çok gergin bakıyorsunuz
@Gldn207208 prenses erkek demeyin diye 😀
😂😂
@Gldn207208 işe yaramış anlaşılan
Bilemem size sormak lazım
@Gldn207208 işe yaramış o zaman 😀
Yanarım yanarım da ne prens ne prenses olamadık ona yanarım.,🤦
🐣😏
Doğru tespit, 'prenses' erkek için de geçerliyken 'prens' sadece erkek için kullanılıyor. Belki de dilimiz güncellenirken bu eşitsizlik de değişir, açıkçası ben de zamanla değişmesini umuyorum.
İyi, duygusal ve nazik erkeklere prenses diye diye keko hirtlari yucelten toplumumuz bence bu konu hakkinda konusmaya hak etmiyor
Var, keko kadın.
Prenses erkekleri çeken, prens kızlar da vardır mutlaka. Allah sabrını versin onlara
herşeyi kendimiz yapmak zorunda kalınca prens olduk napalım
Vardır illaki
Aman ula bi tur bide bunlarla uğraşmayalım da😂
Vardır 😂
Ben Prens kızım
Beenhh preenses eeynncılaa 😂
2 binn yirmi beşşş (ikibinyirmibeş) 😂
😂😂
Elbette var abi olmaz olur mu 😄
Ama bazıları bunu asla kabul etmiyor 😄
Neyse ki biz gerçekleri biliyoruz 😌
😌😄🫡
Prens kız, prenses erkekten iyidir ya bence.
Erkeklerin çoğu prenses jdjdn
Olmaz mı prenses erkek diyenlerin hepsi prens kız
Varsa da biz bilmiyoruz 😃
Vardır elbet arayan bulur sfsfs
Prens kız var çok var
HepimiZ kral adayıyız
vardir shdh
🤣🤣🤣 vardır elbet
vardir illaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?