Hemen duygusallaşıyorum bağlanıyorum sonra üzülüyorum bu olmak istemiyorum?
2 ay
İyi bir insana denk gelemediğinde bu döngü kırılmaz. Çünkü hepimiz aslında duygusal boşluğa düşüyoruz o yüzden yalnızlık Allah'a mahsustur diyorlar ya. Kimse yalnız kalamıyor gurur yapsakta. Kendine değer vermen için karşındaki insana birden bağlanıp fedakâr olma. Aranızda güzel anıların hatıraların biriktiği birisine bağlanabilirsin. 1 senelik biri de olsa aranızda anılar hatıralar yoksa gerçek hayata dair, çokta bir şey kaybetmiş sayılmıyorsun.
Burdan bırıyle konusalım sohbetı sarsın hemen hoslankyorum 1 hafta gıbı kısa surede sorun orada
Hmmm senin doğum haritana bakmak istiyorum
Emin ol o kadar baktırmak ısterım kı ama net degıl bılgılerım
Saat kaçta doğduğunu bilmiyorsan, akşam mı öğlen mi sabah mı doğduğunu da mı bilmiyorlar
Bulurum doğum saatini
Çoğu yanlıs sabh ogle sorarım ama doğum tarıhım bıle yanlıs
Konu kendımı tanımak bılmek donguyu kırmak ve kendıme ıyı gelmek
Doğum saatini bulabiliyorum ama öğlen akşam sabah ne zaman doğduğunu sorsana bi ailene
Tamam haber verıcem
Tamam
Öğlen doğumuşum
Doğum tarihin lazım oda özelden atman gerekecek.
İstek attım
Xpwrım yetmıyr yazamıyorum
Gizem sen misin
Evet
Ayarlarda sadece takip ettiğim üyeler bana mesaj atabilir ayarını kaldırırsan mesaj atabilirim. bu kişiye mesaj gönderemezsin uyarısı çıkıyor
Yapıcam bı dk
Bulamdım
Burdan yazıyım 01 06 2003
Gizlilik ayarında
Buldm
Yazabilirsinn
kendine yüklenmek yerine biraz daha kendinle kalmayı denemek iyi gelebilir gibi duruyor bağlanmadan önce kendini tanıdıkça o yoğunluk da yavaş yavaş dengeleniyor 🌹 ❤️
Sanırım haklısın
bazen doğru olanı duymak yetiyor zaten içinde de biliyormuşsun gibi duruyor sadece biraz zamana bırakınca daha net oturur her şey 🌹 ❤️
Olabilir
Yani durum bu ona göre sende durumları analiz et bence
Kendini tanıyor musun? Sevgiye değerim, iki insan arasında kaldığımı kendimi seçebilirim diyebilir misin?
Hatalarını, kusurlarını görsen de bu beni, ben yapıyor diyebiliyor musun?
İşte kendımı tanımam lazım ama tam emın degılım hep kararsızım
Tekim aslında hayatımda pek kişi yok yalnızlıktan bıraz korkuyyorum
Tesekkür ederıö sanırım yas aldıkca da oturucak
Onun da etkisi olur tabi. Son bir tavsiye daha vereyim, sana kötü hissettiren iyi gelmeyen insanların yanında çok kalma. Vaktini kaybetme yoksa zaman içinde kendine saygını da kaybedersin. Bazen korksan da endişelensen de yalnızlığı yani kendini seçmen gerekir. Kötü bir ortamda kalmak insanın en kendine yapabileceği en büyük kötülüklerden. Ne demekk 🎶✨
Kendini sevmek, bir anda olan bir şey değil; küçük adımlarla öğrenilen bir süreç 💛
Önce duygusallaşmanı sorun gibi görme, bu senin hassas ve derin olduğunu gösteriyor.
Bağlanma hızını yavaşlatmaya çalış, hemen her şeyi verme, önce karşındakini gözlemle.
Kendine “neden buna izin verdim?” diye sorup ders çıkarırsan, zamanla daha güçlü olursun 🌱
Cevap
9Cevap
Sınırlarını çizmeyi ve önce ben demeyi öğrenmelisin. Yani birinin seni uzme potansiyelini vermemelisin herkese hak ettiği kadar değer dengeli olursa uzulmezsin
Bilmiyorum bıras eaha pişmem mi gerekiyor ama tesekkürler
Biras ehahe kısmını anlamadım ama şöyle diyeyim bir nokta vardır o noktaya gelip canın yandıkça kendine bunu yasatmayacaksin yani bence insanda öyle bir sınır yeri oluyor her şey gönlünce olsun rica ederim
Biraz daha pişmem mi gerekiyor olgunlasmam mı anlamında
Çok tesekkür ederim🤍
Evet hayat insanı olgunlaştırıyo, rica ederim ✨
Hayır demesini öğren
Kimseye fazla güvenme fazla kapılma
Sevecek gibi olunca karşı tarafın hali hareketlerine çok dikkat et acele etme
İşte hemen kaptırıyorum zannediyorum kı o da sevdi
Tamam da bunu aşman lazım ama
Heyecana kapılıp kendini salma lütfen
Aynı ben aslında biliyor musun birbirine benzer kişilerin birlikte olması gerekiyor benim senin gibilerle karşılaşmam gerekiyor ama denk gelmeyiz işte
Off
Off ki ne offf
Bakalım hayırlısıs hallederız inşalalhh
Sizin için iyisi olsun benden geçti benden bir şey olmaz
Hayırlısı senın ıcnde
spor yap. enstruman çalmayı öğren. kitap oku. arkadaşlarınla sohbet et
Sağoll
sende sağol. ihmal etme söylediklerimi
Ama bu durumu seni üzdüğünü bilip hala bu şekilde devam etmem bir kere en büyük yanlış.
Artık sınır koyuyorum bana iyi gelmiyor diyip ama uzun surelı asamıyorum
Açar mısın uzun süreli sınırlarını çok fazla uzun koyduğun zaman olmaz zaten. Az az bir şeyleri başarabilirsin bunu bir bina gibi düşün birinci kat ikinci kat üçüncü kat yavaş yavaş gideceksin birden binayı dikemezsin
Çok haklısın ama hayatıma ılave etmk bıraz zor oluyor
Zaten zor olacak kabul ediyorum onu bazı alışkanlıklardan bazı duygulardan vazgeçmek kolay değil bunu zamanla aşacaksın İlk önce kendine İnan yapamam edemem deme lütfen
Tamam çok tesekkür e derim🤍
Rica ederim Umarım her şey senin için güzel olur ama bir yerden başla lütfen 🙏
Çokk haklısın🤍
Unutma bir yolu geçmek için ilk adım çok önemli
Kendine ara ara hediye al
Bende sevmem kendimi hic
Çoğu Doğulu zaten buranın
Ne alaka
Evet çoğu Öyle zaten
Pardon canım yanlış olmus
Kendime akan tanı
Burcun. Ne