Mesela 23 yaşındayım. Ve otorite sahibi, kariyer sahibi 30 yaş ve üstü erkeklere bayılıyorum.
Ben de kariyer sahibi olacağım ama gene benle aynı maaşı kazanan bir erkeğe karşı bir şey hissedemiyorum.
Mesela 23 yaşındayım. Ve otorite sahibi, kariyer sahibi 30 yaş ve üstü erkeklere bayılıyorum.
Ben de kariyer sahibi olacağım ama gene benle aynı maaşı kazanan bir erkeğe karşı bir şey hissedemiyorum.
Çakalla serseriyle kendini heba edecek değilsin tabi. Ama senle aynı maaşı olan birini istemiyor olabilirsin. Akıllı kadınlar genelde kendilerinden daha iyi imkana sahip erkekler isterler. Tabi diğerlerini de hor görmemen gerek. Yoksa yaptığın şey bence doğru olan
Aslında “yollu olmak” değil, güç ve güven hissine çekiliyorsun gibi görünüyor 💼✨
Otorite, yaş farkı, deneyim; hepsi beynine “güvenilir, güçlü, ilgi çekici” sinyali veriyor.
Sen de yükselmek istiyorsun, bu yüzden kendini biraz “denk” hissettiğin erkekler sana cazip gelmiyor olabilir.
Bu seni kötü yapmaz, sadece tercihlerin böyle. Önemli olan sınırlarını, saygını ve duygusal ihtiyaçlarını unutmaman ❤️
Cevap
23Cevap
En mantıklısını yapıyosun lakin sana bela olacak erkekleri ayırt etmelisin
Niye bela olsunlar ki
Yo onların parası yok
Bela olucak cinsteki erkeklerin parası yok zaten ondan diyorum. Parası olan bela olmaz
Hayır be m. almisin parası olan niye beni takıntı haline getirsin benim gibisini benden daha iyisini bulur zaten
Ya insanı çileden çıkartmayın siz de
Senin kariyer sanırım olgun erkekleri mutlu etme kariyeri olacak 🤣
Hyr
Yollu olmak değil aslında o
Ne kadar dolu akıllı olduğunu gösteren bir yapı
Kamu çalışanıyım. Tüm bedeninde otorite kurmak istiyorum
Sktr git düz memur parçası
Peki hanımefendi
Aylık 80 mesela nssıl
Az
Seni güç tahrik ediyor
Sen me işinde çalışıyorsun
Esc ol parasi guzel bol bol skişirsin
Devam et
Ne iş yapıyorsun
Doğru yoldasın
Doğanızda var bu
Sen ne olcan
Sertt mi seviyorsun
Olgun seviyorsn
Tüm kadınlarda olan bir şey. Kadınlar böyledir.
Abi bunun yollu olmakla ne alakası var lan
Para kazanmak ister misin
Ne ile
Arkadaşça bulusma istemem
Tercih meselesi
Karakterin öyledir
Şehir neresi
İtaat ❤️🔥
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?