Çekinmeyin ayrıntılı bir şekilde anlatın yüreğinizi dökün sizi anlayan biri var çünkü burada
3 ay
Uzun zaman önce, aslında istediğim ya da hayalini kurduğum hiç bir şeyi gerçekleştiremeyeceğimi anladım. O kadar büyük bir hayal kırıklığı ki, yıllar geçti ama içten içe kabullenemedim hala. Hala acıyor beynimin bir köşesi
İnsanı gerçekte değiştiren isteyip de yapamamak çaresizlik çok zor şey anlıyorum
babamı 5 yaşımda kaybettim, 14 yaşıma kadar babamın mezarına hiç gidemedim gittiğimde doğum tarihimden bir gün sonra öldüğünü öğrendim bu yaşıma geldim hala ona dair galerimdeki tek fotoğrafı mezarlığı ama her o fotoğrafa baktığımda onun yüzünü görüyorum
Allah rahmet eylesin 🥲 Anlaşılması mümkün değil
Rica ederim 🥲
Her şeye rağmen beraberdik o saatten sonra da kopmayız devam ederiz diye bekliyordum ama beklediğim gibi olmadı
Hiç bir zaman beklenilen olmaz çünkü güzel şeyler beklenmedik zamanlarda gelir
Evet doğru söylüyorsun ben güzel şeylerin onunla beraber olmasını istiyorum çünkü yarım kaldık
İnsanı en derin yaralayan şey yarım kalmışlık ve beklentiler hala bu isteğe sahipsen durumun kötü
Aslında değilim gibi de ama bilmiyorum tuhaf yani
Farklı insanlarla tanış muhabbet et boş vsktini doldur sevdiği. Şeylerle ilgilen unutursun
İşin tuhaf kısmı unutmak istemiyorum ama istiyorum da
Belirsizlik çok tehlikeli sen direkt unutmak istemiyorsun istesen kesin olurdu zaten odağını değiştir yoksa sonun kötü bağımlı olursun
İnsanlara fazla güvenip, hak etmedikleri kadar hayatımda yer açtığım dönemler oldu 💔 Sonra arkandan iş çevirdiklerini, sen yokken dalga geçtiklerini öğrenmek çok ağır geliyor. En kötüsü de “demek ki ben yetmedim” diye kendini sorgulaman. Zamanla anlıyorsun; sorun sende değil, karakteri zayıf olanlarda. Yine de iz bırakıyor, kolay silinmiyor 😔✨
Cevap
3Cevap
doğmak
Yakın zamanda oldu, hayal kırıklığı değil, ancak canımın çok sıkıldığı kesin.
Nedir
Bir kadını tanıma arzusuyla doldum, açıldım, ancak sonrasında kendimi t*ciz ediyor gibi hissettim.
Allah sabır versin
Teşekkür ederim
Rica ederim
bilmiyom şimdi o kadar kırık döküğün içinden en büyüğünü arayamam
Arama gerek yok yerini biliyorum senin bildiğin gibi :)
Dostum kardeşim dediğim kızın en kötü günümde annemin hastalığında yanımda olmaması
Puştluk yapmış
Evet üstüne kendini haklı cıkrmaya calıstı her zaman
Mal işte boş ver
Üzerinden çok zaman geçince hayal kırıklığını hissetmiyorsun saçma geliyor o yüzden hatırlamıyorum diyiciğim
Peki
Eski flörte yszdım cevap gelmedi 😦
Allah akıl fikir versin sana bilerek kendini jiletliyon
İki saat oldu ya engellesem mi görmemiş olabilir mi üzüldüm
Engelle ger al mesajı
Görmüş müdür
Görmüştür ama pust görmezden gelir
Yarım saat bekliycrm bakalım
Allah akıl fikir versin
Ya emin mısınn😦
Boş yere rezil oldum o zaman ya
Evet eminim evet kendini rezil ettin