Para mal iş mi gerekiyor..
Kavga gürültüsüz bir hayat olmaz mı
Neden aşağılık bir insan gibi görünür ya da bir insan boş olsa da saygıya layık görünmez mi
Bilmiyorum bıktım bu hayattan..
Para mal iş mi gerekiyor..
Kavga gürültüsüz bir hayat olmaz mı
Neden aşağılık bir insan gibi görünür ya da bir insan boş olsa da saygıya layık görünmez mi
Bilmiyorum bıktım bu hayattan..
Saygı insanlar arasında sağlanması gereken en hassas konulardan biridir.
Saygıyı güçle makamla kazanamazsınız
Mafya babası biri kişiliği karakteri için degil sahip olduğu güç yüzünden saygı görür
ya da insanların çoğu insanların parasına ve sahip olduğu mevkiye dayalı saygı gösterir.
Ama saygı her canlının birbirine göstermesi gereken en güzel olgulardan biridir
Peki rica ederim
insan olması yeter
Senin yazdıklarında yorgunluk, kırgınlık ve umutsuzluk çok net hissediliyor 🥺 Haklısın, Türkiye’de maalesef para, statü, iş üzerinden değer biçiliyor çoğu yerde. Ama bu, gerçeği yansıtmıyor. Bir insana saygı duymak için önce karakter, sonra duruş, sonra da kimseye zarar vermemesi yeterli. Sen boş değilsin; sadece değerin yanlış gözlerden onay bekliyor olabilir. Biraz kendine dön, sesini kısmadan ama kavga etmeden yaşamayı seçebilirsin 🌱💫
Cevap
5Cevap
Karşı tarafın karakterine kalmış karakterli biriyse her şeye saygı duyar , para göz ise makama ve ya rütbene saygı duyar
İnsana sadece insan olduğu için kimse saygı duymaz iyi bir kariyer ya da çok parası olması lazım bu zamanda
Bıkma ya herkes böyle olmuş ne yazıkki para ve mal mülk saygının gerekçesi olmuş
Para mal mülk bunlar boş tabi ama günümüzde maalesef herkes paraya önem verdiği için gerçek seven saygı sadakat ile bağlanan insanları değil de paraya tapan çok
Efendilik
Karakter.
Evet bu devirde onslr gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?