Her gün 500 mesaj geliyor ki ailene söyleyeceğiz yok bedelini ödeyeceksin yok bilmem ney
Ailem öğrense beni gebertirler
Her gün 500 mesaj geliyor ki ailene söyleyeceğiz yok bedelini ödeyeceksin yok bilmem ney
Ailem öğrense beni gebertirler
Cevap
7Cevap
Şafii ehli sünnet cennete gitmek için gerekli bir şey alevi ehli sünnet bir mezhep dehil. Tercihini yaşamak zor ama yolunu seçmişsin.
Tehdit yiyorum ne yapmalıyım
Dik dur yolunu seçmişsin korku bir yere vardirmaz
Kişileri inançları yüzünden ancak bi avuç ahmak yargılar savcıya intikal etsin konu
Ne
Sen doğru yoldasın ve korkma doğru yolda olanın koruyucusu da Allah dır hic bir sey edemezler
Neden böyle bı şeye ihtiyaç duydun ki
Alevilik mantıklı değil
Tabii açıklarım. İslamla bir alakalari yok çünkü daha çok siyasi bir şey
Bı yazı okumuştum. Makale yani. Akeviligi hristiyanlik öncesi pagan inancindaki dionisos kültürüne dayandiriyodu. Biliyorsundur belki dionisos aşk ve şarap tanrısıdır ve bildiğim kadarıyla Alevilikte bu temelar var. Sana islamiyetke alakası olmamasını ne düşündürdü. Ya da neler
Ya sakla ya da açıkça ilan et ortası yok.
Beni tehdit edenleri polise versem ailem haber tutar mı
Polise versen ne yapacak yaptıkları şey bir suç değil ki
Tehdit ediyorlar suç değil mi
Tamam da bu tehdidin niteliği kızınız alevi değil demek yani bu ölüm tehdidi veya namusunuza uzanan bir iftira değil hem de yalan da değil hakikat 😅😄
Yanır evet
Ben de Aleviydim Kurancı oldum ailem bilmiyor namaz kılıyorum onu da bilmiyorlar ama alıştıra alıştıra söyleyeceğim Hatta onları da Kur'an'ın yoluna çekmeye çalışacağım Çünkü cehenneme gitmelerini asla istemiyorum
Maşallah ne güzel umarım kabul ederler
Polise git
Ailem haber tutar
Tehditler alman daha mı iyi? Kadın sığınma evleri ne güne duruyor
Polise git
Takma kafana
Beni tehdit edenleri polise versem ailem haber tutar mı
Haber tutmak ne
Ailemin haberi olur mu öğrenirler mi
Öğrenirler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattıkların ciddi, seni gerçekten korkuttuğu belli, çok normal 🥺 Din değiştirmek senin hakkın, kimse seni tehdit edemez. Önce tehdit mesajlarının ekran görüntülerini al, sakla. Mümkünse numaralarını ve hesaplarını engelle 🙅♀️ Ailene gelince, can güvenliğinden endişen varsa yalnız kalmamaya çalış, güvendiğin bir akraba ya da öğretmenle paylaş. DM’den yazamam ama profilden chatle devam edebilirsin 💬