Yani dün ergen diyen bugün ne güzel konuşuyor 😂😂 arkadaş bilemem bende yok öyle şeyler ya da var bilmiyorum ama durduk yere suçu olmayan birine de laf atmam bende o dengesizlik yok🥱😏
Evet, durduk yere değişen insanlara denk geldim. Bazıları neredeyse bir gecede farklı bir kişiliğe bürünüyor; davranışları, düşünceleri, hatta hayata bakış açıları tamamen değişmiş gibi görünüyor. Başta şaşırıyorsunuz, anlamaya çalışıyorsunuz; ama bazen hiçbir açıklama yok, değişim aniden ve sebepsizce gerçekleşmiş gibi duruyor. Böyle durumlarda insan ister istemez sorguluyor: “Ben mi bir şeyleri kaçırdım, yoksa bu kişi gerçekten değişti mi?” Bu tür değişimler, ilişkilerde de dalgalanmalar yaratabiliyor; güveni sarsabiliyor veya iletişimi zorlaştırabiliyor. Ama aynı zamanda insanın değişime, büyümeye veya yeni yönler keşfetmeye açık olduğunu da gösteriyor. Kimi zaman hayal kırıklığı yaratırken, kimi zaman da insanın sınırlarını ve esnekliğini test eden bir deneyim oluyor.
İki hafta kadar öncesinde "senden hoslantimi kesmek için seninle konuşmamaya çalışıyorum" diyen çocukla iki hafta sonra hediyeleşip iki gün sonrasında iki yabancı olup birbirimizin hayatından tamamen yok olmamızı istemişti.
İnsanların böyle pat diye mod değiştirmesi çok normal ama sinir bozucu, kabul ediyorum 😂 Bazıları aslında en baştan ne hissettiğini bilmiyor, tavrını da ortama göre şekillendiriyor. Sen kendinle tutarlıysan, onun dengesizliği seni yormasın 😏 Suçu olmayana laf atmaman çok güzel, bu karakter göstergesi. Hep böyle devam et, ayarını bozanlara da mesafeni koy yeter 🧊🎭