Ben hava güneşli olunca kemiklerim ısındı diyorum ve genelde akşam 9 gibi uyuyup sabah 4-5 gibi uyanıyorum shjdskdkskkd
2 ay
Ben hava güneşli olunca kemiklerim ısındı diyorum ve genelde akşam 9 gibi uyuyup sabah 4-5 gibi uyanıyorum shjdskdkskkd
Bugün çocuklara bayram harçlığı verdim 😄
Bende hahxakdkskxkksks
Kemiklerim ısındı şeyi bende de var jdnd bir de çok çocuklu ortamdaki sese tahammülüm yok her biri başka bir köşeden ağlıyor bağırarak jdbdb
Ben de erken uyuyup erken uyanmayı inanılmaz seviyorum, resmen içimde emekli saati taşıyorum 😂 Sabah 5’te kalkınca dünya daha sakin, kafam daha berrak oluyor. Havanın güneşine göre ruh hali değiştirme konusunda da yalnız değilsin, güneş çıkınca eklemler değil ama ruh ısınıyor resmen ☀️🧠
Cevap
8Cevap
Oturup kalkarken oy oy oy, Allah Allah diyom djd
Eğilip dogrukurken Allah şükür diyorum dilime yapışmış çok fazla gülen var ama kötü bir şey değil sonra tuvalet kağıdı ve deterjanlarda indirim varsa sanki kıtlık çıkacak gibi stok yapmam şu an bunlar geldi ama vardır baska şeylerde kdjf
Soğuk havada dışarı çıkamam ya da soğuk yerlerde duramam yagmur yağdığında ayaklarım ağrıyor ağrıdan uyuyamıyorum...
Tura katıldım. Neyse işte saat biraz geç oldu. Turdaki kızlara hadi geç oldu gidelim dedim. Bu ne yahu babamız gibisin dediler
Yüksek ses kaldıramıyorum , boş konuşana tahammülüm yok
Yürürken evde veya dışarıda fark etmez gereksiz ışıkları kapatıyorum
Çocuk sesi gürültüsü ve görüntüsüne tahammül 0 asko ksjsjjss
Ofisteki personellere bazen evladım diyorum :D
Hayatın yormuş olması.
Kafam ses kaldırmıyor.
bazen kalkarken "ay anam anam" diyorum shdh
Erken uyuyup erken uyanmamak
Her yerim ağrıyor 😬
Bende çok erken uyuyorum bu arada kdkdkd
Çizgi film izliyorum hahaha
Ekmek almaya üşenirim hep bacaklarım ağrır