İnsan sarrafı olabilmek için ipucu yakalamak gerekli. Sizce insanların kişiliği dışa vurur mu. Bu konuda ipucu verir mi?

İnsan sarrafı olabilmek için ipucu yakalamak gerekli. Sizce insanların kişiliği dışa vurur mu. Bu konuda ipucu verir mi?

Bence yüz ifadesi ve ses tonu biraz yansıtır, ama tam anlamıyla söyleyemem kişiliği. İpucu olarak biraz yardımcı olabilir ama doğruyu anlamak için daha fazlasına bakmak gerekiyor açıkçası.
Bence kişilik tamamen gizlenemez, mutlaka yüz ifadesine, bakışlara, ses tonuna sızıyor 😌 Ama unutma, ilk izlenim her zaman doğru olmaz; bazı insanlar utangaç olduğu için soğuk, bazıları da savunma olarak aşırı neşeli görünebilir. İpucu toplamak güzel ama tek bir davranışa bakıp hüküm vermek çoğu zaman yanılgıya götürür 🧐🐾
Cevap
5Cevap
Bence alakası yok. Ne bebek yüzlü katiller ve iblisler var dünyada.
Her bir şeyine yansır.
Valla öyle.. nursuz yüzler vardır misal bakarsın anlarsın; içi katran karası.
Hayır yansımaz
Biraz yansıyabilir mesela utangaçlık, samimiyetsizlik gibi şeyler direkt belli oluyor
Gözler bazen kalbin aynası olabiliyor. Tabi bir insanı doğru tanımlamak; gözlem ve sezgiyi harmanlayarak açığa çıkabilir.
yansir tabi
birinin yuzune baktigimda az cok tahmin edebiliyorum artik nasl bi kisilik tasidigini
olabilir
Benim yüzüme bakıp çekingensin diyorlar. Chat GBT bile utangaç masum bir havan var dedi.
Ben dışa vurduğunu düşünmüyorum. Görünüş çok yanıltıcı olabiliyor.
Yüzüne yansız cidden kabihleşmiş yani nurunu yitirmiş çok insan gördüm...
basta belli etmezde ortama alisinca gercek yüzü ortaya cikar
Eğer yansımasına izin verirse yansır.
Evet, öyle.
Fazlasıyla yansıyor
Yansıyor
Kısmen yansır
Yüzüne ve davranışlarına yansır.
Yüzüne kesinlikle vurur
Her zaman değil
Kesinlikle yansır
Biraz belki
yansır.