Tek kardeşimdir dedim el üstünde tuttum çocuğu şimdi bana saygısı yok ahlaksız olmuş
3 ay
Tek kardeşimdir dedim el üstünde tuttum çocuğu şimdi bana saygısı yok ahlaksız olmuş
Cevap
1Cevap
şimdi döv, bir daha ki saygısızlığında ağız burun giriş ver dişlerini eline bak bakayım bi daha yapabiliyomu?
25 yaşında artıı dövsem olmaz
Dövsen dövemezsin artık ama desteksiz bırak onu, arkasında olmadığını hissettir biraz
İşte onuda yapamıyorum aklım onda kalıyor
Anlıyorum içgüdünü ama çocuk değil o. Sana saygısızlık yapıyorsa başının çaresine bakmayı da bilir herhalde
İşte ablamıda kanserde kaybedince ailemi koruma içgüdüm arttı herşeye rağmen kendimi aileme feda ediyorum kazandığıö ne varsa onlar veririm el üstündr tutmaya çalışırım kendime almam onlara alırım bilmiyorum kanser oldum yeni atlattım yanımdaydı kardeşim sürekli ama böyle saygısızlığı hiçbirşryi takmayışıda hoş değil
Öncelikle çok geçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin🌸 yani kolay şeyler değil belki onun da dengesi bozulmuştur hırçınlaşmıştır. Sen hep elini üstünde tuttuğunsan sana güveniyor şu an ama kıymet de bilmesi lazım. Valla bilemedim ne diyim karışık durum. Başını belaya sokan bir tip değilse biraz sıkır koymakta fayda var gibi durıypr
Yok ya it kopuk değil efendi biri kötü alışkanlığı yok çok şükürde işte
Amin inşallah bakalım ne olcak
Erko mu bu şerro
Evet
Erkolar yüz vermeye gelmez dayak yemek için geç değil daha
Geç artok 25 yaşında geçti gitti
Anladım senin gibi yakışıklıysa o da bana gelsin ben ona güzel bi ders veririm yaşıtız ne de olsa
Nasıl vercen ders djdj
O sana anlatır
O da mühendis mi
Sjjd tövbe tövbe ben ne soruyorum sen ne diyosun
Mimar
Maşallah gelsin hem belki evleniriz sende kurtulmuş olursun ondan 😂
Tamam söylerim 😀bilgini yaz söyleyem
Sen direkt Instagram hesabını versen 😂 ciddiyim yazarım bi şey olmaz herhalde başına bela da olmam merak etme
boş ver sjdj
Niye be
Neyse
Ciddiyim ya kız olan benim farkındaysan kardeşine mi korkuyorsun yiyecek halim yok
Senden aldığımı da söylemem
Merak ettim gerçekten ya nolur konuşsam
Gerek yok çünkü
Niye evlenmeyi düşünmüyor mu kardeşin
Yok
Niye ki sen doğulusun birde doğuda aileler hemen evlen diye baskı yapmıyor mu benden güzelini akıllısını bulamazsınız bak
Göster bakam
İnsta ver fake
Yazdım bi baksana
Bakıyorum
Yaa dövmekle ne alakası varki konuş bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şiddet görmemesi hata değil, aksine en doğrusunu yapmışsın 🌿 Ona net sınırlar koyman, konuşurken sakin ama kararlı olman önemli. “Ben böyle hissettim, bu saygısızlık” diye açıkça söyle. Evde sorumluluk ver, yaptığının sonucunu yaşasın. Gerekirse mesafeni biraz artır, ilgi ver ama ödül gibi değil, hak edince 👀 Sevgi + sınır = saygı.