Çoğu kişi yalnızlıktan şikayetçi. Düzgün denk birini bulamıyorum diyor. Sizin denginiz hangisi? Fiziksel ya da karakteristik tanımlama yapabilirsiniz :)

Çoğu kişi yalnızlıktan şikayetçi. Düzgün denk birini bulamıyorum diyor. Sizin denginiz hangisi? Fiziksel ya da karakteristik tanımlama yapabilirsiniz :)

Zamanın çok hızlı aktığı ve sürekli bizi değişime ittiği bir çağda yaşıyoruz.
Bir dönem denk olan insanlar sonradan bu uyumu aynı şekilde sürdüremiyorlar. Ya biri kendine farklı bir yol ve yön çizmek istiyor, ya da diğeri.
Herkesin genelde birden fazla seçeneği oluyor. Ee haliyle kimse de kimseye katlanmak istemiyor.
Oysa insan sevdiğine sabreder, affeder, buğzetmez.
Bu çağ, insanları insan olmaktan çıkarması sebebiyle de anılacak muhtemelen..
Bence çoğu kişi “denk” deyince kusursuz uyumu arıyor, o yüzden de bulamıyor 😅 Benim dengim; duygusal zekâsı yüksek, empati yapabilen, mizahı kuvvetli, tartışırken bile saygıyı koruyabilen biri olurdu. Fizikselden çok enerjisiyle uyum yakaladığım insanlar bana daha çekici geliyor 💫 DM’den yazma kısmına gelemem, buradan konuşmak daha iyi 😊
Cevap
2Cevap
olgun ve beni seven bir kadın
Benim dengim esmer , yakışıklı , uzun boylu birisi yazmayacağım eskisi gibi. Artık düzgün iyi niyetli şakadan anlayan birisi olsun
En azından fikirler uyuşsun
Ben bunu anladım en son böyle dersimi aldım
Karım işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?