yaklasık 6 ay önce 18 oldum 18 yasımın ortalarinda felanim lise bu yıl bitiyor bu günleri özleyecem büyük ihtimalle yaslanmak kadar berbat bişi yok
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yaklasık 6 ay önce 18 oldum 18 yasımın ortalarinda felanim lise bu yıl bitiyor bu günleri özleyecem büyük ihtimalle yaslanmak kadar berbat bişi yok
Cevap
25Cevap
İnsanlar doğar Yaşar ölür doğanın kanunu bu kaçınılmaz bir son bu..
Ben de yaşlanmak istemiyorum ama benim korkum yaşlanmak değil, bir gün muhtaç kalmak, muhtaç yaşamak zorunda olmak, elden ayaktan düşmek yani
heya
Şu an iyisin de 22-23 olunca daha fena başlıyo o yaşlanma hissi bi de 30 u düşün
30 ztn yaslı
Yav bi de sen 30 olunca düşün yani ne kadar yaşlandım diyceksin hayatımın yarısı gitti falan bi de bekarsan hala abooo
bekarsak eve bi 20 kedi çekeriz
Aboooo aman abim aman izmirli kızlar gibi olma sen de
En güzel yaşlar ama bi o kadarda dediğin gibi yaşlanıyosun hele bide 22-23 ten sonrasını gör sen
çok kötü
Hayatın acı gerçekleri maalesef o yüzden ona göre yaşa değerini
bil
aynen
Üniversiteye gidiyo musun
lise sondayım bu yıl bitiyo
Üniversite seçimini iyi yap
İstesende istemesende o yaşlılık sana gelecek, mutlu olmaya bak
..
Evet very hard korkuyorum bu fear en büyük korkularımdsn biri of my life
olsun her yaşın ayrı güzelliği var önemli olan dolu dolu kaliteli yaşayabilmek
Ben de senin gibi düşündüm hep ama her yaşın zevki tadı farklı
Ah br güzelim 18-25 nasıl geçiyor farkında bile olmayacaksın seni çok iyi anlıyorum
Çok kafana takarsan bunları daha çabuk yaşlanıcan 😁
Daha büyüklerin yanında gez kendini bebek gibi hissedersiniz
Umarim hersey senin icin mutlu guzel ve guvenli olur hayat hatayi kabul etmez basarilar
eyw
Korkunun ecele faydası yok.
var mı dedik
Off biz 41 olduk biz napalim
harbimi
saçın beyazmı
Yaaa hic sorma sacim beyaz degil. Ben 18 de saclarimi kaybettim.
o kadar erken olması imkansız
Genetik bizde unide yoktu. Valla saclarim. Hatta hocalarla dalga gecerdim hocam sac birakmadiniz diye falan onlarda sen geldiginde boyleydin falan derlerdi gulusurduk.
Her yaşın güzelliği var
evt
Korkmadan cesurca yaşa mutlu olmaya bak, bir kere geldin, ikincisi yok
reenkarnasyon gerçekse peki
Öyle olsaydı dünya nüfusu hep sabit kalmalıydı aynı insanlar ölünce farklı bedenlerde dünyaya geleceğe için
peki reenkarnasyon gerçekse ama canlı olarak geliyosak mesela bir sonraki hayatımda ahtapot felan olsam bu şekildede bakmak lazım
Bk böceği olarak gelmemek için dua et o zaman
bence bk böceği iyi bişi tavuk olmak daha kötü doğuyosun 40 güne kesiliyosun acı cekiyosun felan bk böceği kendi halinde takılır eceliyle ölür
Köy tavuğu uzun yıllar yaşar, cinsel hayatı çok renkli olur , bütün horozlar tepesinden inmeyeceği için
kardesim simdi haklısın ama köy tavugu olma olasılıgı çok düsük insan olup zengin dogmak gibi bişi en iyisi inek olmak sütü versen gerisi kafi ne acı ne keder sahibin borc batagına düsmedigi sürece kesilme derdide yok cinsellik hat safada
Onlar ayda bir kez çiftleşmesine izin veriliyor.
En iyisi köy köpeği olmak, yemek var SX de var.
benim amcamın köyünde kangal var. dişi köpek yok bitek o var köyde koyunları koruması için dişi kangal alınmamış. sx hayatı 0mış. kangal ergenliğe girince bi koyunun makatına burnunu sokmus koyunu öldürmüs koyunda hamileymis tabi 5000 zarara girmisler o dönem 2010 felandı yani şuanki 100 bin gibi bişi. köpekte nefessiz kalıp ölmüs.. dişi kangal alınmıyo genelde köpek sx yapmayıp koyunlara odaklansın diye alınmıyo köpekte napsın azıyo hayvan.
Bizim köyde yığınla hem dişi hem erkek köpek var
köyden köye degisiyo tabi sizinki modernmis bizimkisi yozgatta
Evet burası modern. Ulu orta üst üste çok köpek görürsün
Abicim bı sakin olur musun?
Bu kaygı için çok erken bosverr
Hayatın düzeni bu maalesef
En güzel yaşların kıymetini bil 🫠
Ölmezsen nene olup buruşacaksin 😂
Korkmasanda yaşlanacan
Daha dur yolun başı bile diil seninki
Daha dur ne yaptın yaaa
Bide o yaşta olup 45 gösteren var
ney
yani evette 45 abartı geldi max 22
o kadar kortizol salgılamıyor benim beynim
hıc cıddı sevgılın olmadı dımı?
Korkma yav. Tek takılırsın en çok ben gibi 😂😂
Çok haklısın ama daha 18 in hayatı yaşa
bakalım
korkma daha yol uzun
Yaşlanmışsın
Anne olacak yaştasın
valla
Bence öyle degilmisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında hissettiğin şey yaşlanma korkusundan çok, “bu güzel günler bitecek” kaygısı 🕰️💔
Gençlik çok değerli ama hayatın sadece küçük bir kısmı. İleride de bambaşka zevklerin, özgürlüklerin olacak. Şu an yapabileceğin en iyi şey, bugünü olabildiğince dolu yaşamak, anı biriktirmek 🎒✨
Yaş ilerler, ruh genç kalır; asıl mesele orası.