Bugün, bundan sonra bir ömür mutlu olacağım haberini alsam, ömrümden kalan gün sayısı bir olurdu herhalde. O kadar şanssızım bence. Siz peki şanslı mısınız?
Kişilik & Karakter konusunda 26,6b cevap paylaştı.
Bence şanslıyım her kötü olaydan kurtarıldım kurtuldum ama tabiki şu var mesela yazıda diyor ya sizi kandırıp suçlayacak ya da karalıcak herkese ve benim ailemi bana düşman edecek yani olmayacak şeyler diyecek ki aslında 5 tuzağı varmış Allah fırsat vermesin ve yanlış anlamadıysam abimle annem konuşuyordu ben duydum cezaevine girmiş çıkarmışlar bir olaydan dolayı bu yurt dışı durumu için galiba annem de dedi ki keşke içerde kalsaydı onu kurtaran kardeşinin eşi diye biliyorum çünkü kavga oldu diye biliyorduk Allah bilir tabiki
🤣🤣🤣🤣🤣 işte senseim hayatta mutlu olabilme sürem şansımın yüzdesiyle oranı 🤣🤣🤣
Ben de öyle işlerimi asla şansa bırakıyorum diye yapmam senseim ki zaten öyle şeylerde pek başarılı değilimdir olmaz yani🤣 ama evet bazen de dediğin gibi senseim güzel tesadüfler olabiliyor 🥹 şans denebilecek kadar güzel
Şu an kendini baya karanlık bir yerde hissediyorsun gibi geldi bana 😔 Fotoğraf da duyguya cuk oturmuş. Ben kendimi “şanslıyım” demem ama şunu öğrendim: Şans çoğu zaman geldiğini belli etmiyor, biz de hep geç fark ediyoruz 💫 Senin hikâyende de mutlaka ufak da olsa iyi ihtimaller var, tamamen bitmiş gibi düşünme lütfen 🌱