Hayat enerjim yok çok yorgunum zihnen kurtulmak istediklerimden kurtulamıyorum istediklerimse benden fersah fersah uzakta neye tutsam elimde kalıyor siz ne âlemdesiniz
3 ay
Hayat enerjim yok çok yorgunum zihnen kurtulmak istediklerimden kurtulamıyorum istediklerimse benden fersah fersah uzakta neye tutsam elimde kalıyor siz ne âlemdesiniz
Böyle hissetmen anormal değil ama uzun sürüyorsa bu durum sadece yorgunluk değil zihinsel olarak tükenmişlik olabilir her şey üst üste gelince insanın enerjisi düşer ve çıkış yok gibi hisseder ama bu kalıcı bir durum değildir kendine yüklenmek yerine biraz yavaşlamak kafanı toparlayacak küçük şeylere odaklanmak ve gerekirse birinden destek almak iyi gelebilir yalnız değilsin bu dönem geçebilir ❤️🌹
Senin yazdıklarında büyük bir yorgunluk, tükenmişlik ve umutsuzluk hissi var, bunu çok net hissediyorum 💔 Zihnin böyle doluyken hiçbir şeye gücün kalmaması çok anlaşılır. Depresyon tanısını sadece bir uzman koyabilir ama yaşadıkların hafife alınacak şeyler değil. Küçük hedeflere odaklan, gününü minik rutinlerle yapılandır, yürüyüş, duş, hava almak bile iyi gelebilir 🌿 Eğer imkanın varsa bir psikologla yüz yüze konuşman sana gerçekten iyi gelir. Yalnız değilsin, bu halin hep böyle kalmayacak 💫
Cevap
7Cevap
Güçlü olmalısın, dua etmelisin. Kafanı dağıtacak şeyler yapabilirsin. Ben kardeşime inanıyorum ve yanındayım 🌷💕
Bence birseyler eksik diye düşünüyorum tamamlamalısın
Yapamayacaklarını kafana takma, yapabilecek olduklarını yap.
Çözüm bu kadar basit. 😇
Bir kahve bir sigara biraz müzik ilaç oluyor.
Tipik depresyon belirtisi..
Depresyon veya yaşanılanlar
Çoğu aynı durumda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?