Kesinlikle bana çikolata alınması beni aşırı mutlu ediyor. Bana çikolata alan insanları çokkk seviyoruuumm love youuu
2 ay
Kesinlikle bana çikolata alınması beni aşırı mutlu ediyor. Bana çikolata alan insanları çokkk seviyoruuumm love youuu
Ya benim kız arkadaş olması ve onunla birlikte olmak beni mutlu ederdi ya iddialı bir kız yüzü görmek isterdim yani hayvan kızın o zaman vücudunda ne var acaba taş gibi gösterdikleri sert bir şey mesela
Gören gözlerim var, duyan kulaklarım var, tat alan dilim var, hisseden tenim var, yürüyen ayaklarım var, tutan ellerim var, konuşan ağzım var... Sahi ne kadar çok beni mutlu eden şeyler varmış
Bende de çikolata almanın çok güzel bir gesture olduğunu düşünüyorum, ama sadece çikolata değil — biri için bir şeyler yapmak, o insanın ne sevdiğini düşünmek gerçekten özel oluyor açıkçası.
Aksesuar ve takı satan yerlere girip full incelemek😄 bugün yaptım ve ikizim yeter artık demeseydi biraz daha kalırdım galiba. Aşırı hoşuma gidiyor gold takı almak ya da incelemek shsjsjs
Çikolata hediyesi candır be güzelim, kalbimin içinden konuştun resmen 😍🍫 Bana da sürpriz bir çikolata alındığında günüm bir anda yüzde bin güzelleşiyor, hele bir de yanında sevdiğim bir kahve varsa oh mis ☕️
Beni en çok mutlu eden şeylerden biri de düşünülmek… Küçük ama anlamlı hediyeler, el yazısı bir not, minik bir anahtarlık bile kalbimi pıt pıt yapıyor 💕 Senin favori çikolatan ne, markası ne mesela? Belki hediye önerilerimde kullanırım 😏✨
Cevap
19Cevap
Beni tek bir şey mutlu eder. Onun olması mümkün değil.
Evet.
@Elıfdar15 kardeşim hayatta değil.
Kahve yapılsın bana, al bir kahve iç yorgunluğunu alır deyip kahve yapsınlar bana 🥲
Çikolata mı alalım sana 😂
Çikolata alınması bugün olduğu gibi:)
Kahve
Müzik
Film
Kitap...
Kendi varlığım beni çok mutlu ediyor gadası
Ağırlık sonrası vücudumun kan akışından dolayı damarlarımın patlayıp vücudumun kıpkırmızı olması bu hissin tarifi yok
meselaaa ben spora çok meraklıyım, iyi bir maç yapmak veya takımımın galip gelmesi beni mutlu ediyor
Ailemin sağlıklı ve yanımda olması yetiyor başka bir şeye ihtiyacım yok
Beni mutlu eden şu pamuk kedini alıp yoğururcasına sevmek 😃
Güneşi hissetmek ve doğayla iç içe olmak o kadar hasretim ki
Ben çiçek severim amaa böyle kuruyan değil saksı çiçekleri orkide gibi
Minnak bişiler görmek: Ufacık bi köpüş, yeni doğmuş bi kedi, ürkek bi serçe, masum masum bakan bebek, taşın içinden inatla bende varım diyerek çıkan ot...
Yeni bir kitap önerisi
Az sonra sıcak duş jxdhdh
🍫🍫🍫🍫🍫Ben de çikolatayı çok severim. Bu da sana🍫🍫🍫🍫
Kedilerim var
Bitteri yerken ki keyif😂
paylaşmazmısın?
@Sayğılıbey maalesef
Ben sana alsam?
@Sayğılıbey yine paylaşmam😂
o zaman alıram yine. kadın için çikolata önemli
@Sayğılıbey bitter olsun mumkunse
tamam. regl dönəminde daha iyi gelir bence.
@Sayğılıbey eveyt
zamanı hiss ederim ben. duyğusalıkdan
@Sayğılıbey guzel
ağrılımı geçiyor?
Çay ve sigara mutlu ediyor
Var herhalde ama ne bilmiyorum
bende Şu an cıkolata yıyorum :D
çok mutlu olmayı unuttum :)
Evet var
Var ama gerçekleşmesi imkansız 😢
Sevdiğim bir yere gidecek olmak
Sen varsın