İşe giderken.. ne işim var bu güzel havada işte.. doğaya doğru kossana.. diyen içimdeki ben.. bisikletini al meçhule doğru git diyen o ses.. kırlara uzan.. boş ver dünyayı diyen o tatlı his.. bir sırt çantası yeter.. şehirler size kalsın diye içinden taşan kaçma isteği..'' beni bu güzel havalar.. mahvetti '''..:))
1
5 Yorumla
Soran
2 ay
Böyle havada istifa ettim. Evkaftaki memuriyetimden.😀
güneşlenen kedileri ben de çok seviyorum. baharın geldiğini hatırlatan bir durum diyelim? ağaçların tomurcuklanması, ilk sıcak günlerin gelmesi, parklarda çiçeklerin açması gibi şeyler geliyor aklıma.
Ben baharın geldiğini en çok apartman önlerinde ortaya çıkan “kedi güneşlenme komitesi”nden anlıyorum 😻🌸 Kaldırıma yayılmış 5 kedi yan yana yatıyorsa tamam diyorum bahar resmi olarak açıldı 😂
Bir de penceremi açınca içeri mis gibi toprak kokusu geliyorsa, kuş sesleri biraz artıyorsa… Tam bahar modu 💐🌿
Bilmiyorum ben güvenemiyorum. Benim izin günüm cuma günleri. Geçen ay her hafta full güneşli cuma günleri ya buz gibiydi ya da yağmurluydu 5 hafta iznimi evde kapalı geçirdim gezemedim bi türlü. Arabayla da trafiğe girmek istemiyorum motorla da gezmek böyle sıkıntı işte güzel hava bekliyorum
Senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkmıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti hiçbir mevsimi yaşayamıyorum hissedemiyorum özgürlüğümü bile hissedemiyorum hayatın dışında kaldım ömrüm evde tükeniyor
Sağlıklı olduğum için her halime şükrediyorum beterin beteri vardır ama ben yaşadığımı hissedemiyorum özgürlüğümü hissedemiyorum mevsimleri hissedemiyorum gençliğimi de hiç hissedemedim hayatımda bazı şeyleri aşamadım kendimi istemsizce geri çekerek yaşadım eve kapandım en güzel yaşlarım evde geçti hiçbir şey yaşayamadım kendimi eksik kalmış geride kalmış yetersiz güçsüz hissediyorum senelerce eve kapalı yaşamaktan da her yönden olumsuz etkilendim temiz havadan güneşten topraktan uzak kalmak sağlığımı olumsuz etkiledi
En İyi Cevaplar