Sana değer veren ve bunu hissettiren biriyle sohbet etmek, konuşmak bence
3 ay
Bazen insanı en çok mutlu eden şey, çok büyük şeyler değil… Anlaşıldığını hissetmek.
Senin dediğin gibi; değer gördüğünü fark ettiğin, cümlelerinin havada kalmadığı, birinin gerçekten dinlediği bir sohbet… İşte en iyi gelen o. Benim için de iyi gelen sohbet;
yargısız, samimi ve biraz da “gerçek” olan. Kusurların saklanmadığı, duyguların süslenmediği… “İyiyim” demek zorunda hissetmediğin bir yer. Çünkü en güzel sohbetler, iki kişinin birbirine kendini ispatlamaya çalışmadığı anlarda başlar. Senin cümlen aslında çok şey söylüyor:Değer görmek istiyorsun, ama daha da önemlisi hissetmek istiyorsun.
Şu an sana tam da dediğin gibi, gerçekten değer veren, yargılamadan dinleyen biri iyi gelirdi belli ☕️💬
Bazen insanın “nasılsın?” sorusuna içtenlikle cevap verebildiği, kendini kasmadan saçmalayabildiği sohbetler en iyisidir.
Ben olsam, sakin bir kafede, kahve eşliğinde, dert–hayal karışık, samimi bir sohbet isterdim 😊💛
Cevap
12Cevap
Mesela sizinle bir konuda konuşmak isterim düşüncelerini öğrenmek istiyorum. ( Cinsellikle ilgili değil) @kahveseverbirii
sıkıcı olmasın sohbeti iyi olsun her şey konuşurum zaten düzgün sohbet edecek kişi çok az
Duygularımı dile getircinşz yavaş yavaş yalnızlık beni bitirecek gibi
Kafa dengi olan herkesle bütün muhabbetler çekilir
Yapamadım ama
Yazamadım ama
Bu güzel olurdu
Evet
Sen romantiksin
Cokkkk
Sana da senin gibi romantik, seni seven, ilgi gösteren, aşık biri lazim
Evet
O kişi beni bulacak mı sence
Bulmali bir an önce
Karşılıklı ağlamali bir sohbet iyi gelirdi.
Ama o kişi asla gellmez.
Kimse iyi hissettirmedi
Valla iyi olurdu da artık umutsuzum ya
Var öyle biri
Bak bu güzel olurdu
Bence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?