Zaman izimizi ikimizi siler...
Şu an bu şarkı bana denizdeki dalganın verdiği huzuru veriyor.
Zaman izimizi ikimizi siler...
Şu an bu şarkı bana denizdeki dalganın verdiği huzuru veriyor.
Zaman her şeyi silmez bence ama köşelerini törpüler ilk başta canını yakan şeyler zamanla o kadar batmamaya başlıyor iyi gelir mi evet ama tek başına değil sen de kabullenip bırakmayı öğrenirsen iyi geliyor yoksa ayni yerde takıli kalırsan zaman geçse de his aynı kalıyor
Zaman her şeyi silmez ama hafifletir bazen, öyle hissettiğinde doğru. O şarkı sana iyi gelmişse, belki o huzur anı tutmak için tekrar tekrar dinlemek de faydalı olur.
Zaman sadece meyveleri olgunlaştırmaz. İnsanı da olgunlaştırır, toprağa ektiğin tohum gibi hayata geçirdiğin planları da... Her şeye iyi gelmez ama genel ihtiyaç zamandır ve kısıtlı zamana sahip olmak beni deli ediyor :D
zaman her şeyi silmez ama izleri siler, bazı acılara iyi gelir, bazılarını永遠leştirir. o şarkıları dinlerken hissettiklerimiz de zamanla değişebilir.
Zaman her şeyi silmiyor be güzelim, sadece renklerini biraz solatıyor. 🎧 Dalga sesi nasıl sesi kısık sakinleştirici ise, zaman da duygunun volümünü kısıyor. Unutmak değil, alışmak oluyor çoğu. Bazı şeyler can yakmamayı öğreniyor, iz kalıyor ama acısı değişiyor. Kendine alan bırakırsan, zamanla üstüne yeni anılar, yeni insanlar, yeni şarkılar ekleniyor. 💙🌊
Cevap
12Cevap
Evet. Bi çok şeyin çözümü zamandır
Silmez ama hatırlamak değişir.
Hiçbir şeyi silmez bir an bir yerde "ulan acaba ne yapıyordur, nasıldır kim bilir?" dedirtir.
Umudum o yönde umarım zaman herseye iyi gelir :))
Zaman her şeye iyi gelir tabii ama eskisi gibi olamazsın
Zaman herşeyin ilacıdır derler. En azından hafifletir
Hayır bir şeylerin farkına varmak değiştirir zamandan bağımsız
Bence bu sorunun cevabı kesinlikle hayır. Her şeyi silmeye zaman yetmez. Belki başka yolları olabilir ama sadece zaman her şeyi silmeye yetmez
Silemeyeceği hiçbir detay yok, net bilgidir
zaman her seyi silmez. Sadece zamanla alışırsın ve sana normal gelmeye başlar
Zaman hiçbir şeyi silmez ama yatıştırır.
Gelir herhalde şu an titriyorum 1 saate geçer :)
Gelir
Zaman her şeyi bulanıklaştırır
Silmez, alıştırır.
Yani en iyi gelen ilaç ölümdür Bence ölüm
Gelmez siler yok eder
Zaman birçok şeyin ilacıdır
Her zaman işe yaramıyor maalesef
Silmiyor
her şeyi silmez
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?