Herkes istediği yaşta evlenebilir tabii ki ama siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
2 ay
Yani benim imkanım olsa En fazla 24 yapardım. Sonra geç kalınca bir sürü şey yaşıyorsun hani anne baba ölüyor Sen boşta kalıyorsun ekonomik şartlarda artık burada. Hani ben bazen düşünüyorum 36'ya girdim ya bir kız yüzü görmek isterdim ya hani bir kadının bedenine dokunmak öpmek sahibi olmak isterdim. O canlı kim doğurmak İstemezdi ki? Hani çok şey kaçırdığımı düşünüyorum ne bileyim hani ulaşamamak da kötü bir şey ya bir kadına ulaşamamak da çok kötü bir şey
Merhaba, bence kafa olarak olgunsa bir kişi 23-24'lü yaşlardan itibaren evlenebilir. İdeal yaş aralığı da tercihen erkeğin büyük oluğu ve maksimum 8-10 yaşa kadar yaş farkı olabileceği bir ilişki türü uygun gibi diye düşünüyorum.
bence evlenmek için ideal yaş aralığı 25-30 arası. Bu yaşlarda genellikle insanlar kendilerini ve beklentilerini daha iyi tanırlar ve kariyerlerine de bir nebze vakit ayırabilmiş olurlar.
Bence yaş önemli değil, birbirini anlayıp saygı duydukları sürece her yaşta evlenmek doğru olur. Ama genel olarak 25-35 arası daha yaygın sanırım, o yıllarda kendini bulmaya daha hazır hissediyorsun.
Bence tek bir ideal yaş yok ama Türkiye şartlarını düşününce 26-32 aralığı çoğu kişi için daha sağlıklı oluyor 💍🙂 O yaşlarda insan biraz daha kendini tanımış, ne istediğini biliyor, ekonomik olarak da az çok ayakta durabiliyor. Ama en önemlisi yaş değil, gerçekten hazır hissettiğin, doğru insanı bulduğun zaman aslında 💫
Cevap
60Cevap
evlilik yaşı mı eşin yaşı mı
Evlilik evlilik 😅
Kişi ne zaman hazırsa diyim 😅
Barış ya yine modundasın 🤌🏻
Teşekkür ederim gülüşün çok iyi bu arada 🙏
Teşekkür ederim o senin gözlerinin güzelliği ✨
🌺✨
30-40 arası evlenmeli herkes.
Gerçekten anormal derecede geç olgunlaşıyor toplumda herkes.
25 yaşında evlenmiş ve evliliği evcilik sananları görmekten üzülüyorum.
Kesinlikle katılıyorum
Kişinin olgunluğuna göre değişir ya şu an bile bana ağır gelebilir evlilik 30 gibi en ideali benim için
Kisinin kendini hazir hissettigi yaştir. Bu bazilarinda 20leri bazilarinda 30 u buluyor
30 umdan önce finansal özgürlüğümü tamamladığım gibi
Erkekler geç olgunlaşıyor en az 32 33 falan iyi olur
Ben çok erken evlendim ama 25 - 30 arası iyi kadın için.
Erken evlenmek en güzeli. Ama bu devirde çok zor. 23 30 yaş arası
Ortaçağ artığı çağ dışı geleneğin ideali olmaz
Eğer mantıklı biri isen sevdiğin adamla evlenip hemen çocuk yapmak yerine 25 yaşında evlenip 30 a kadar dünyayı gezmek çok ideal bir yaş
Insanlar yaşları geldiğinde değil Doğru kişiyi bulduğunda evlenmeli
Bence yaş kriterinden önce olgunluk çok önemli ( erkekler geç olgunlaşır ) :)
en fazla 10 yaş fark olması lazım bence anlaşmak için uyum için
Kadinları bilmem erkekler için ne zmn çocuk istiyorlarsa bence ozmn.
1-2 en iyisi erkeğin küçük olması
Bu zamanda evlenenin aklı yoktir
Doğru insan geldiğinde
40 djdj
Kadınlarda 25 erkeklerde 30
25 30 yaş arası
Bence 20 yaşında Evlenmeliyiz
Kız 45. Erkek 55 yaş iyidir
Nasip ne zamansa o zaman
Doğru kişi kaç yaşında tesadüf ederse o zaman
bence 25+ ama ben 30 dan önce evlenmem gibi
Evlilik nasip işi siz istediğiniz kadar şu yaşta evleneceğim deyin nasipde ne varsa o
sınır 19 altı olmalaı
7 falan sanırım
Kafa yapısına göre değişmez mi bu?
27 28 den 30 31 arasi
Kadınlar için 27+, erkekler için 30+ ideal.
20 35 arası
27den sonra
25 26
25-30 arası..
26_32
ya 20 25 ya da 30 35
50 yaş
22 27 arası
25 30
21-31
30/35
25-30