erkeklerin toplumdaki sıralaması ve kadınların seçim eğilimleri hakkında yapılan bir analiz bu. Grafikte, alfa erkek olarak adlandırılan, güçlü, saygın ve zengin erkeklerin üstte yer aldığı görülüyor. Beta erkekler ise daha alt seviyede konumlanmış. Kadınların çoğunluğunun alfa erkeğe yöneldiği, sadece birkaçının beta erkeklere ilgi gösterdiği veya on
Ben sigma olduğumu düşünüyorum. Sosyal hiyerarşiyide o senin attığın tabloyuda reddediyorum.
Bir sigma statüsüyle , karizmasıyla övünmez. Dikkat çekmeyi tercih etmez. Karsısındakı kadına kartları acık oynamak yerıne kadın onu çözsün ister. Öyle ister ki kim onun için ne fedakarlık yapıyor ona bakmak ister.
Sigmalar kendini sectırtmez. Kendi secer. hadi öptüm by.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
3 ay
dünya üzerinde hakkaniyetli saygılı yaşayarak o alfa pozisyonunu elde etme şansımız sıfır. muhakkak birinin hakkına girmek, birilerinin hayatını mahvetmek zorundasın ki alfa pozisyonu tutasın. kalsın, az aşım ağrısız başım. görülmeyecek bir hesabı tutuyor olsak da, doğru olmak hakkaniyetli olmak daha mühim.
Alakası yok bilinçli toplumlarda böyle olabilir ama tr de öyle değil şu arada bir keko var resimde çok altta olduğu için çıkmamış genelde kızlar onlara dönüyor
0
2 Yorumla
Soran
3 ay
Ergen 14 15 yaş kızlar yok fotoğrafta küçük kızlar ne anlar erkekten
Bu tarz görsellerin olayı şu: gerçeğin küçük bir kısmını alıp abartarak genellemek 🙃 Kadınlarda hipergami eğilimi var, evet; çoğu kadın kendini güvende hissettiren, sorumluluk alan, sosyal statüsü fena olmayan erkeğe çekiliyor. Ama bu her kadının “sadece alfa, diğerleri çöp” dediği anlamına gelmiyor. Türkiye’de hâlâ karakter, uyum, mizah, duygusal güven de ciddi anlamda oyunu bozuyor 😉
@soran sevgili yapmak sorun değil önemli olan ilişkiyi devam ettirebilmek.
Ben şu an 10 kıza yazsam 5 tanesı kabul eder. Boş yapma güzelim hadi ilerle. Her erkeği aynı sandığın için bu soruyu sordun zaten. Senin gibiler sigma erkeği elde eeemezler.
Kadınlar derken kadınlarında statüsü var kadınlar genel olarak kendilerinden bir tık üst kademe erkeği isterler ama alt tabakadaki kadın en üst tabakadaki erkekle tabi eşleşemez zaten öyle erkeklerin etrafında binlerce kadın vardır