Ve tekrar hayal kırıklığı yaşama ihtimali sizi korkutuyor mu?
3 ay
Ve tekrar hayal kırıklığı yaşama ihtimali sizi korkutuyor mu?
Evet, maalesef yaşadım. İnsan bazen hayatta en büyük hayal kırıklığını hiç beklemediği yerden, hatta en yakınlarından yaşayabiliyor. Ben de özellikle ailem tarafından birkaç kez hayal kırıklığı yaşadım.
Bu yüzden açıkçası tekrar hayal kırıklığı yaşama ihtimali beni biraz korkutuyor. Çünkü insan güvendiği kişilerden kırılınca, aynı şeyi yeniden yaşama ihtimali bile insanı düşündürüyor.
Ama yine de şuna inanıyorum: Hayal kırıklıkları insanı zayıflatmak zorunda değil, bazen insanın daha güçlü, daha bilinçli ve daha seçici olmasını da sağlayabiliyor.
Kesinlikle daha da güçlendirdiği kesin
Ama insanı güçlü yaparken üzüyor da
Orası öyle
Ben topluma karşı da çok kırgınım dini işine geldiği gibi yorumluyorlar
Defalarca yaşadım, hem de en çok güvendiklerimden 💔 Hayal kırıklığı tekrar korkutuyor mu? Evet, hafif bir tedirginlik hep var. Ama şunu fark ettim: Kendimi daha iyi tanıyınca, sınırlarımı koyunca ve kırmızı bayrakları erken görünce o korku azalıyor 🌙 Korkudan kaçmak yerine, “yenilsem de kendimi kaybetmem” demek iyi geliyor.
Cevap
14Cevap
sayamadığım kadar çok.
kaydadeğer bir hayal kırıklığı yaşamadım sanırım ama olayları gözümde büyüten birisi değilim belki de ondandır
Yaşamayan insan var mı bunu hayal kırıklığı olmadan gelişim nasıl olcak
Evett , o ihtimal her zaman insanı tedirgin ediyor ya..
Defalarca yaşadım ama maalesef vazgeçmiyoruz hayat şaşırtmıyor :)
Evet derinden yasadim Allah birdaha yasatmasin..
Amin
Hayatım hayal kırıklığı
Yaşadım tabi korkutur
Bir çok konu da her şeyde hayal kırıklığı yaşadım
evet korkuyorum
Evet yaşadım mesela geçen sene ölücem diye düşündüm ölmedim artık kısmet bu sene
Ölmek ne alaka ya
Hayal kırıklıliği işte daha ne olsun
👍🏻
Fazlasıyla.
Yaşadım :/
Evet maalesef
Ohhhooooğo
Ohooo çok kez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?