Bana biraz algı yönetimi gibi geliyor. Alacağı evi bana sormuştu mesela biri, napayım alayım mı diye. Fotoğrafları gönderip. 😂 Ben napayım senin alacağın evi ya, sanki evlenecek miyiz?
3 ay
Bana biraz algı yönetimi gibi geliyor. Alacağı evi bana sormuştu mesela biri, napayım alayım mı diye. Fotoğrafları gönderip. 😂 Ben napayım senin alacağın evi ya, sanki evlenecek miyiz?
Erkekler içgüdüsel olarak onaylanmak isterler bu saçma geliyor olabilir ama yetişkin bir erkeğin takdir edilmesi felan cidden bi çocuk gibi sevindiriyor. Onun yani sıra bir otorite düşüncesi ile kendi çapında bir güç gösterisidir etkilemek amacıyla gücünü gösterip otorite kurmak ister bu tamamen içgüdüsel bir şey
Içgüdüsünu kontrol etsin 😂
Edemiyor napsin adam 😂😂
Yaziiiik 😂😂😂😝
Bence orada iki şey var: Onay alma ihtiyacı ve seni kendine bağlama çabası 😅🏠
“Bak, seni hayatıma dahil ediyorum” mesajı verip duygusal yatırımını artırmak istiyor olabilir.
Seninle ciddi düşünmüyorsa da, sanki düşünüyormuş gibi bir hava yaratıp egosunu besliyor.
Yani içgüdün algı yönetimi diyorsa, çok da haksız sayılmazsın 😉💭
Cevap
6Cevap
Mesaj veriyor, senin fikrini önemsediğini gösteriyor
He hee
Peki niye yapıyor o zaman
Bilmiyorum
Ulan bilsem sorar mıyım 😝😂
Ulan mı😂anlatıyoruz adan sana mesaj veriyor beraber oturacağuz seni ciddi düşünüyorum diyor
Paylaşacak kimsesi yoktur belki de
Hiç sanmıyorum
6-7 tane abisi var, gitsin abilerinin fikrini alsin 😂
Sende adam sana yazsın mı yazmasın mı karar ver 😄😄😄 sanat felsefe konuşamıyor işte araba aldım ev aldım muhabbetini seviyor 😄 Bizim ustalarda bana diyor şefim seninle iki konuşuyoruz bize gelmişsin mimari akımlardan bahsediyorsun diyor benim bildiğim tek akım elektrik akımı diyor 😄😄😄
Ahsgsgdh 😂😂 araba ev muhabbeti bence yapılmamalı ya. Belki benim moralim bozuluyor. Ayıp bence malını mülkünü söylemek. Karşı tarafa hava atıyor gibi gelebilir..
Doğru değil tabikide güncel konular sanat kültürel muhabetler daha çok hoşuna gider kadınların. Kadın severse malın mülkün önemi yok.
Aynen sevdikten sonra önemi yok..
Goruntuleyemedim bunu. Ilişkide kültür farkı diye bir şey olmaz.. o zaman ilişki olmaz 😊
Linki googlden açsana ya da instagramdan
Zorunda mıyım 😂
Oysaki şarkının adıydı 😅😅😅
Isterse başlığı olsun 😂
Aman ya tamam izleme karışmıyorum 😆😆😆
Ahahah 😂 sanki çok gerekli ay aman 😂😂
Heyecanlı bir şekilde atmıştım kursağımda bıraktın 😄 yazdığımızdan mıdır nedir karşıma çıkıyor burada ne konuşuyorsak 😄
Ortak karar olsun diye
Evli miyiz
Daha flortken çok erken
Sorsak bir dert sormasak ayrı bir dert 😃
Abi sormasın evli miyiz? Evli olmadığımız sürece yeni ev aldığını arsa aldığını falan bilmek zorunda değilim ki
Evim sen ol demek istemiş.
Hee demek istemiştir 😂
Param var, evim de var kahve içelim demiştir.)
Ahahhahahahha 😂😂😂 tam takım yani
Mesaj vermek lazım tabi:)
Sohbet açmış sana
Sadece maddi konular açıyordu. O da bana itici geldi
Aynı şeyi ben de yaptım zamanında. Amacı kötü değildir
Olabilir ama maddiyattan başka konuşacak şeyi yoksa bilemedim. Müzik konuşalım film kitaplar spor.. konuşacak dolu şey var
Ha o kadar da değil. Bende her muhabbet olurdu
Onda da vardı belki ama maddiyati ileri sürmesi o an aslında çok da itici değildi ama sonuç olarak benimle ilişkisini ara ara attığı mesajlarla canlı tutacağını düşünen biri. Yani uzun süre yazmıyor mesela hiç özlemiyor. Şehir dışına gittim geldim. Gelince hiç özledim buluşalım demedi.. yani hal böyleyken sanki çok geleceğimiz olacak gibi alacağı evi sorması falan itici..
Anladım. Parasıyla etkiliyormuş gibi geldi samimi gelmiyor hareketlerde göstermeyince
Aynen ben parayla da etkilenecek bir insan değilim
Kadın paradan etkilenir ama bir yere kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?